World Cup 2010 Dah Nak Mula Weekend Ni ! Makan Bola, Tidur Bola, Minum Chai !

perghhh x sangka plak aku akan layan world cup 2010 kat bumi yg asing kali ni

bumi yang banyak berkisar tentang permainan kriket dan hoki

di sini falsafah mereka ialaha  “cricket is a religion, hockey is our hope

aku kurang pasti jika ada screen besar buat penonton yang minat kepada bolasepak

yang pasti hanya ada 1 padang futsal di sini, itupun agak serba daif dek kena asyik load shedding memanjang

makan bola. tidur bola. minum coca cola chai!

– – – – – – – –

best plak layan iklan terbaru maxis kat bawah ni kan

inilah baru iklan terbaek, x macam iklan astro tu dowh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “World Cup 2010 Dah Nak Mula Weekend Ni ! Makan Bola, Tidur Bola, Minum Chai !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.