World Cup 2010 Dah Nak Mula Weekend Ni ! Makan Bola, Tidur Bola, Minum Chai !

perghhh x sangka plak aku akan layan world cup 2010 kat bumi yg asing kali ni

bumi yang banyak berkisar tentang permainan kriket dan hoki

di sini falsafah mereka ialaha  “cricket is a religion, hockey is our hope

aku kurang pasti jika ada screen besar buat penonton yang minat kepada bolasepak

yang pasti hanya ada 1 padang futsal di sini, itupun agak serba daif dek kena asyik load shedding memanjang

makan bola. tidur bola. minum coca cola chai!

– – – – – – – –

best plak layan iklan terbaru maxis kat bawah ni kan

inilah baru iklan terbaek, x macam iklan astro tu dowh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “World Cup 2010 Dah Nak Mula Weekend Ni ! Makan Bola, Tidur Bola, Minum Chai !

  1. hehe jangan minum coke nanti rosak organ2 badan
    kat sana mmg tak layan bola
    diorg lagi suka hoki dan kriket..
    gila macam tgk bola haha

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : hehe tu la kan. kat sini x berapa feel la hehe 🙂

    Reply

  2. Dorang tak gila bola mcm kat malaysia? mesti tak syok sbb tak meriah suasana mcm kat malaysia hehehe.. Aku plak layan world cup kat Sabah.. 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : la ko dah pindah sabah plak ke eh ? hehe 🙂

    Reply

  3. mmg le.. sana bola macam benda 2nd class, tapi kalau kriket dengan hoki memang gila la diorg.. macam tengok bola..

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : hehe tu la kan. sini bola x dipandang pun. aku je tergila2 world cup haha

    Reply

  4. Iklan tu kat Tmn Melawati kan? Very familiar… hehehe

    Aku pun dok Taiwan ni tak tahu lah ada ke tidak siaran bola… silap2 tengok Internet aje ler… huhuhuhu…

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe sama la kat sini. bosan giler. aku je la terjerit2 world cup nanti haha 🙂

    Reply

  5. haha takpe takpe. ko layan la sorang2 hehe

    Reply

  6. syafrizal : hehe nope. kitaoang tengok ramai2 msians kat sini hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.