Wokay Dah Settle Check Semua Benda

Live Update: 15 Dec ’09, 3.15pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Perghhhhh satu hari gua dok kat setia alam hari neh ok. Pagi check semua untuk murraya pastu petang plak check semua untuk raddia
Panas giler siot cuaca kat setia alam hari neh
Sempat la check semua from electric ke plumbing ke alarm system sekali
Alhamdulillah x de major defect, minor tuh biasa lah kan, hehe
Lepas neh lagi sekali aku balik malaysia nak start basic installation la plak nanti kan
Susah betul la ada rumah bila aku x de dalam malaysia neh kan, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Wokay Dah Settle Check Semua Benda

  1. wow kalerpul umah sebelah tu
    Nampak ceria. Kalau kita color umah macam ni mesti jadi tumpuan. Dah tentu org tak sesat…..

    Reply

    KNizam Reply:

    dee : haha senang la nak cari rumah aku lepas neh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. rmg sebelah tu tadika tu…hahha

    Reply

    KNizam Reply:

    farah : yep tadika. best la ramai bebudak nanti kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.