Without Basic Knowledge, You’ll Be…..

How true kan ?
Dulu-dulu masa sekolah kekadang kita confuse kenapa la kena belajar macam2 kan
Tapi aku respect ngan Lat sebab masa sekolah kat anderson lagi dia dah tahu yang dia akan jadi artist
Focus betul cita2 dia kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Without Basic Knowledge, You’ll Be…..

  1. yup.. dulu rasa macam bengang je kenapa kena belajar banyak2 subjek. rupanya kadang2 secara tak sedar, kita akan guna jugak ilmu2 yg kita dapat masa skola dulu. ^0^

    Reply

    KNizam Reply:

    landaklaut : yep dulu2 masa belajar mmg bengang giler. sekali bila dah dewasa baru tahu. hehe 🙂

    Reply

  2. bak kata steve jobs.. “connecting the dots..”
    apa yg kita belajar hari ni mungkin make no sense today, but later in future that might be one of the greatest thing we’ve ever learn.. and we’ll start connecting the dots.. 🙂

    apalah aku merapu ni.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : betul kita semua sebenarnya tengah connection the dots la neh kan. semua akan bertemu di mahsyar nanti. hehe 🙂

    Reply

    budeen Reply:

    wusih!! statement keinsafan tu… hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : hehe terkena ke eh ? hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge