Wireless Modem cum Router kat Jasin

Ni la dia wireless modem cum router yang aku guna untuk connect ke streamyx selalu tuh
Dah lama dah modem neh, since 2004 gitu, dah 5 tahun kan
Memang pantas modem neh, aku dulu pun main belasah je pakai beli
Sekali balik rumah x reti pasang
Sampai pagi wooooo aku cuba nak configure modem neh ok
Call streamyx mmg mengecewakan lah
Last2 aku guna dial up minta tolong kat forum loywat, hehe berjaya dowh
Mmg cool giler ah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Wireless Modem cum Router kat Jasin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.