Wireless Modem cum Router kat Jasin

Ni la dia wireless modem cum router yang aku guna untuk connect ke streamyx selalu tuh
Dah lama dah modem neh, since 2004 gitu, dah 5 tahun kan
Memang pantas modem neh, aku dulu pun main belasah je pakai beli
Sekali balik rumah x reti pasang
Sampai pagi wooooo aku cuba nak configure modem neh ok
Call streamyx mmg mengecewakan lah
Last2 aku guna dial up minta tolong kat forum loywat, hehe berjaya dowh
Mmg cool giler ah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Wireless Modem cum Router kat Jasin

  1. wah, tahan betul router ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : kena jaga elok2. kalau hujan kena cabut takut kilat wooooo hehe 🙂

    Reply

  2. barang ni.. kalau betul cara guna mmg tahan lama

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : hehe tuh la kan. kena selalu jaga wooooo 🙂

    Reply

  3. Call Streamyx memang payahlah since tak pakai modem dia. Hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    safwan : hehe tapi kalau pakai modem dia lagi la x berkualiti woooo hehe 🙂

    Reply

  4. betul tu.. aku dah ada pengalaman router rosak kena sambar kilat.. adeh..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge