Wired.com Dah Keluarkan Senarai “Top 10 Games of 2008” : “Little Big Planet” No. 1 !

perghhhh aku x pernah main pun game neh

nama dia Little Big Planet.

official website dia kat sini ya

mcm cool je kan poster dia !

mungkin sebab aku xde console kot. hehe

x tahu plak ada game se cool camni.

dah mcm ala2 pingu plak kan. haha

apa2 pun korang click je lah kat sini kalau nak tahu pasal Top 10 Games of 2008 compiled by Wired.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Wired.com Dah Keluarkan Senarai “Top 10 Games of 2008” : “Little Big Planet” No. 1 !

  1. aiseh… nengok ps3 je, terus ku lupakan hastar 😥

    tunggu mak datin sponsor la kot baru dapat ps3 ni

    Reply

  2. khai : hehe rileks 🙂 aku pun takde gak ps3. hehe 🙂

    Reply

  3. nampak cool gak game nie…nizam, banyak sgt la salji kat blog ko nie…xlarat nak sapu kat kepala nie…

    Reply

  4. papabear : tengkiu2 sungguh terharu. hehe 🙂

    Reply

  5. hafiz : tak terkawal la jumlah salji tuh. haha 🙂

    Reply

  6. dem. game apekah ini? tak pernah lak aku dgr..btw, ble dicube kelak.

    Reply

  7. siputturbo : hehe game baru la 2008 neh. mcm best je kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge