Winter Trees In The Water vs Perfect Reflection | Rawal Lake View | Islamabad, Pakistan

Live Update: 9 Oct ’10, 11.44am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku rasa aku x pernah lagi nampak orang snap view sini
aku perasan yg winter trees kat sini dok dalam air rupanya
kalo ko perasan semua pokok kat depan tuh akan berubah
kalernyer akan bertukar masa autumn ni nanti
now pun dah ada kaler tone yg cun kan hehe
siaplah masa full blast autumn nanti aku datang lagi
nak snap full colours of autumn plak kat sini ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Winter Trees In The Water vs Perfect Reflection | Rawal Lake View | Islamabad, Pakistan

  1. Pingback: Tweets that mention Winter Trees In The Water vs Perfect Reflection | Rawal Lake View | Islamabad, Pakistan — KNizam Artwerk -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge