Win a 42″ LG LCD TV from National Geographic @ Nat Geo Top 10 HD & LG !

wahhhhh natgeo nak bagi korang lg lcd tv percuma ok

hehe senang je nak menang, juat tengok natgeo

and then masuk website nat geo kat sini

and then kena vote sket, pastu dapat peluang nak menang tv tuh dowh !

bukan lepas vote terus menang ok, tapi ada chance nak menang

haha !

apa lagi, pilah jenguk ke nat geo’s website kat sini dan terus vote

tak perlu bagitau orang lain hang dah vote. haha

kalau ada sapa2 yang menang tuh

jangan la segan2 nak buat blog entry ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Win a 42″ LG LCD TV from National Geographic @ Nat Geo Top 10 HD & LG !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.