Win a 42″ LG LCD TV from National Geographic @ Nat Geo Top 10 HD & LG !

wahhhhh natgeo nak bagi korang lg lcd tv percuma ok

hehe senang je nak menang, juat tengok natgeo

and then masuk website nat geo kat sini

and then kena vote sket, pastu dapat peluang nak menang tv tuh dowh !

bukan lepas vote terus menang ok, tapi ada chance nak menang

haha !

apa lagi, pilah jenguk ke nat geo’s website kat sini dan terus vote

tak perlu bagitau orang lain hang dah vote. haha

kalau ada sapa2 yang menang tuh

jangan la segan2 nak buat blog entry ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Win a 42″ LG LCD TV from National Geographic @ Nat Geo Top 10 HD & LG !

  1. cam best jerk, nak test tgk jap lah. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : undi jangan tak undi. manalah tahu nasib melekat tv lcd neh. masyukkkk woooooo hehe 🙂

    Reply

  2. Kene ngadap Nat Geo ler gamaknya…kalau x camne nk vote kalau x tgk rancangan2 tu, ek

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : yep kena tengok la kan. kalo tak camner la nak undi nanti. hehe 🙂

    Reply

  3. Lebih baik bagi sahaja.tak payah main peraduan(contest).itu baru dinamakan bagi percuma.

    ps: TV dekat rumah sudah buruk kena tukar dengan baru.kesian saya.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe kalo mcm tuh tak mencabar la. kena la vote sket. hehe 🙂

    Reply

  4. haha, bz la plak nak g undi. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : ala kejap je. janji dah tengok. senang la sket nagn ngundi kan. hehe 🙂

    Reply

  5. haha…takpa la…aku siapkan projek aku dlu. kotakminda ni pun tak siap lg. assignment dah menimbun. haha

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : wahhhh ada project baru ek. cool 🙂

    Reply

  6. boleh la skit2 bro…nnt rajin2 la ushar kotak minda plak. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : hehe power gak kotak minda ko ek. keep on blogging. barulah ceria sket blogging tempatan neh kan. hehe 🙂

    Reply

  7. haha, boleh la skit2…aku pun masih mencari penulis. stakat ni bro amanz dan roslan je join. itu pun klu dorg tak bz baru dorg tuliskan. klu bro nak join boleh la. 🙂

    Reply

  8. mohdisa : hehe aku blog yang tiga tuh pun tak ter maintain ok. hehe 🙂

    Reply

  9. LCD TVs are having some massive price drops. pretty soon those big 32′ screens will be dirt cheap.-,.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge