will there be any wordpress theme that suits me ?

heheheheh this is the referral posting of my problem here. okay someone really expert in this so-called wordpress css commented on my old KNizam Artwerk wrt to my problem. all i need is actually a simple theme, perhaps 2 or 3 column and the most important thing is i like to change the header as much as i can. normally i will change the header once in 2 weeks. hehehehehhe is that what we consider regular header change ?

will there be any specific theme that suits me ?

i doubt it. so far, i have not seen any theme with 2 or 3 column that suits me.

pakcik tertipu rupa2nya. hehehehe ingatkan pakai wordpress kat domain sendiri neh senang

rupa2nya susah gak lah

kuasa la aku nak tukar apa2 kat css tuh. dah lah satu habuk pun aku tak paham dalam tuh

heheheheheeh noktahhitam suggest to change the header.jpeg and reupload. hehehe

doc ubie plak suggest jangan kacau css tuh !

thanks !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “will there be any wordpress theme that suits me ?

  1. hahaha persimpangan dilema.

    tp pakai wordpress sendiri lagi best. Kalau tak, tak mungking aku dapat effect mcm NoktahHitam.

    Ko tau plak nak masukkan sume mende kt sidebar ni. Pakai widget ke atau manual coding?

    Hmmm.. nak senang kan, ko cari theme faveret ko, pastu ikut tiap 2 minggu ko, ko upload je header.jpg tu, bg die rewrite. tp byk la jugak keje ko.

    CSS tu, sekali je ko kacau, pastu takyah kacau dah. PHP files dlm theme tu lagi penting pada pendapat aku la.

    NoktahHitam’s last blog post..Barisan Nasional & Opposition Party Flag War

    Reply

  2. aku pun pening cari theme untuk blog aku. tapi yang aku pakai sekarang ni, aku suka la, simple and neat. muahahaha! kene rajin cari theme lah, sampai jumpa yang ko suke, pastu ko just buat minor modifications. good luck man! 😀

    Reply

  3. noktahhitam : heheh pakai widget la. aku mana tau coding2 neh. so far aku puas hati ngan yang neh. ehe 🙂

    bongkerz : mmg ko nyer cool gak la. aku suka gak. ahaks 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge