Will Be Missing This View Later

Adessssss counting days man.
Makin lama makin pantas masa berlalu
X sempat nak buat semua benda la. Adoyaiiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Will Be Missing This View Later

  1. aalllaaa…relaks laa…
    ko ni emo laa…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : haha mesti la emo dowh. sapa la x emo. haha 🙂

    Reply

  2. Takpe la 2 tahun je kan kat sana… Lepas tu dah boleh blik malaysia.

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : lua tawoooonn kat sana lama wooooo hehe 🙂

    Reply

  3. Agaknya lepas ni makanan (kau kan suka makan) apa le pulak yang akan kau post.

    Ikan2 kau tu kau buat apa? Masuk longkang?

    Lumut pasu tu kalau masuk longkang ada harapan hidup ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : haha semua ikan2 bagi jiran wooooo. tunggu la aku post makanan kat sini ya 🙂

    Reply

  4. relax la 5 tahun je kat sana hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha sungguh siot la lu. haha 🙂

    Reply

  5. ader x roti bakar rr kat sana??

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : haha roti nan ada la kat sini ok. hehe 🙂

    Reply

  6. entri ni pun buat kak jie sayuuuuu gitu

    missing my hubby so much lor…. rasa gitulah masa dia nk terbang

    walau hari2 leh chat kt YM tp……ttp lah juga rindu rinduan

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe tuh la kan. dah blah malaysia barulah tahu bestnyer malaysia kan. hehe 🙂

    Reply

  7. nnti ada view baru..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : hehe nanti aku post view pejabat aku ok. hehe 🙂

    Reply

  8. view baru, minda baru..
    pas ney leh r wat post pasl view baru plak, rumah baru, member baru,
    sume baru r…

    Reply

    KNizam Reply:

    kentank : haha yep semua mcm alien kat sini. eh silap akulah aline pada orang2 kat sini kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.