wild hogs (2007)

last thursday, aku ngan adik2 aku pegi tengok wild hogs kat tgv klcc. perghhhhh beratur dah la panjang giler. seb baik la dapat gak tiket kul 5.30petang. sekali pop corn plak habes kan. hampeh la tgv klcc. dah tahu yang hari tuh ramai orang cuti sebab agong installation, sure la ramai nak gi tengok wayang kan. pop corn management pun tak betul. hampeh.

sekali kena beli twisties ngan air je. bengang gak aku. seb baik cerita wild hogs ni best giler. kelakar ya amat. gelak tak hengat dunia masa dalam house 2 tuh. memang recommended la kan wild hogs nih. boleh release tension beb! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “wild hogs (2007)

  1. amboiii banyaknya video ni.. bagus lah kalau u dah happy..
    saya ni mana ada masa sangat, dok kampung je..
    nanti lah beli dvd ade ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    xaturen : hehe beli jangan tak beli ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge