Why La There’s No Maxis 3G At Bangi Meh ?

1st time aku nak guna quickpress dalam wp 2.7 neh
semua sebab kat bangi neh takde maxis 3G
yang ada cuma maxis 2G or 1G aka EDGE
slow giler ah ! benci aku. haha
aku rasa kat bangi neh neh banyak la jugak colleges, training institutes, universities etc
tapi apsal la takde 3G maxis ooooiiiii ?
hampeh la camni kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Why La There’s No Maxis 3G At Bangi Meh ?

  1. Takkan tak tahu lagi – coverage Maxis narrow. :down:

    Reply

  2. bro…
    pakai celcom 3G…
    laju pun laju…sesuai untuk bloggers…
    nk download2 pun xde masalah…
    aku pakai 384kbps je….

    Reply

  3. manjanyerrr abang nizam ittewww.. ammvoiii

    Reply

  4. maxis…maxis…. nasib baik bro kita nie tak tukar warna hijau…tau 😛

    Reply

  5. hmmm…tempat aku pon (ayer keroh) takde maxis 3g ni…ape da…Melaka just ada kawasan2 nak ke Mahkota Parade yakni kawasan bandar…huhuhu…aku nak check mail kat certain area pon kadang2 x dapat….

    Reply

  6. tapi pelik kan.. quick press ni tak letak image ke?
    kate cut n paste pon boleh… hari aku buat tak menjadik
    ar bro… bleh ajaq skit?

    Kreuger®

    Reply

  7. selinap : hehe celcom pun lebey kurang jugak. x de choice la kan. hhee :0

    Reply

  8. murali : hehe celcom pun aku dgr banyak masalah la. takde banyak choice la kan. hampeh je. hehe 😉

    Reply

  9. en_me : dah bayar bulan2 mestilah manja en_me. haha <— gelak setan! haha 🙂

    Reply

  10. noni : geram la ngan maxis. celcom pun lebey kurang gak. semua hampeh la. haha 🙂

    Reply

  11. hariz : tu la kan. benci aku. haha kg aku kat jasin gprs je. haha 🙂

    Reply

  12. kreuger : aisey x reti la. aku pun baru je guna quickpress neh. hehe 🙂

    Reply

  13. gi komplen kat maxis la bro. baru dorang letak banyak G kat situ…

    Reply

  14. shaxx : dah beberapa kali aku call diaorang. buat derk adjer. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge