Who Would Ever Thought That There’ll Be A Waterfall-like Streams Near Islamabad, Feels Like Home Ya | Nilaan Bhotu Valley, Near Margalla Hill | Khyber Pakhtunkhwa Province, Pakistan

Live Update: 15 May ’11, 10.13pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

perghhhhh hiking group aku jumpa tempat ni masa sesat gi hiking last weekend. otw nak balik ke islamabad, terlalu kat area nilaan bhotu ni. sekali ada plak kawasan air terjun yang best. kenapalah aku tak perasan dulu kan. else dah boleh picnic kat sini selalu. bukan senang woooo nak jumpa air jernih mcm ni kat islamabad ni hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Who Would Ever Thought That There’ll Be A Waterfall-like Streams Near Islamabad, Feels Like Home Ya | Nilaan Bhotu Valley, Near Margalla Hill | Khyber Pakhtunkhwa Province, Pakistan

  1. hehe.. kami da jumpa da dulu.. tp masa tu musim sejuk.. takleh la nak turun mandi.. 🙂

    Reply

  2. wahh, ko masih kerja kat sana ker??

    Reply

  3. kerja keras,…. banting tulang,……

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge