What’s your Maxis – Opera Mini (BM Version)

haha aku suka ngan iklan maxis pasal opera mini kat atas nun 👿

memang cool kan. kertas2 tuh memang cool lah. haha 😐

hehe lepas aku nengok iklan neh terus aku install opera mini dalam sony ericsson k810i aku.

memang cool lah. memang betul2 mini.

boleh tengok knizam artwerk version mini.

cuma shoutbox je takde. hehe :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “What’s your Maxis – Opera Mini (BM Version)

  1. Pingback: negaraku.net

  2. iklan skang ni bnyk yg best2 kan? suka jugak tgk iklan maxis tu. simple je.. lukis2 tapi sgt kiut~ :up:

    Reply

  3. ixora : yep makin cool la iklan malaysia. hehe :mrgreen:

    Reply

  4. pakcik pon dah gunakan opera mini tuh… dalam pc pakcik masig gunakan mozilla firefox 2

    Uncle G’s last blog post..Promote Idham Xpression™

    Reply

  5. cool maxis cool… :up:

    al-momok’s last blog post..bila hati telah bersatu

    Reply

  6. iklan maxis tu tiru style google 🙂

    Reply

  7. uncle G : hehe cool gak la kan 🙄

    Reply

  8. almomok : hehe mmg cool giler iklan tuh 🙄

    Reply

  9. nh : hah! iklan google yang gmail tu ke ? hehe 🙄

    Reply

  10. opera mini tu free ke?

    Reply

  11. raito : hehe free je nak download 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge