What To Expect in Apple’s WWDC June 2009 ?

hehe mcm2 la diaorang neh kan

ntah hapa2 pun ada gak !

ade ke nak expect for iPhone shuffle. hehe kecik giler tuh dowh !

apa2 pun cool gak la youtube yang diaorang buat neh

memang betul2 fanatik apple products la kan

aku suka gak tengk WWDC masa steve jobs present

aku rasa dialah ceo paling cool masa present

semua asyik dengar cakap dia kan. hehe 🙂

every words yang steve cakap sure akan didengar. cool dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “What To Expect in Apple’s WWDC June 2009 ?

  1. dah name pun rumours…belum tentu betol kan??
    yg cam tak logik pon ade gak…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe mmg banyak yang tak logik pun. hehe 🙂

    Reply

  2. wah, kalaulah betul nak keluar this june mesti dapat sambutankan,

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe la kan. siap ada iphone kecik giler tu. hehe 🙂

    Reply

  3. yang pastinya rekaan terbaru akan lebih hebat dan menarik….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tu la kan. x sabar nak tunggu 3.2mp ngan front camera iphone lah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge