Welcome To 1Malaysia – Blog By PM Baru Kita !

hehe korang dah pernha masuk ke kat blgo ni eh ?

1malaysia.

sedap kan nama dia

nampak cool plak. design pun cun

harap2 selalulah update kan.

memang kerajaan jarang berinteraksi dengan rakyat melalui media di internet. hehe 🙂

kalau selalu update dan selalu menjawab semua soalan

aku rasa surelah ramai orang akan melepak kat blog ni kan. hehe 🙂

lagi satu kenalah bersedia dengan tahap load traffic yang tinggi

karang tak pasal2 je asyik down kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Welcome To 1Malaysia – Blog By PM Baru Kita !

  1. Ape barang PM tak guna produk tempatan.. hehe.. letak web kat server US.. haish.. patut la lembap nak loading…

    Bila web najib nak best macam web tun M? hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : hehe nanti adalah yang nak sponsor local hosting tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Bukan host kat Australia ke?

    a [Domain Name] 1malaysia.com.my
    b [Registration No.] D1A101893
    c [Record Created] 10-SEP-2008
    d [Record Expired] 10-SEP-2009
    e [Record Last Modified] 12-SEP-2008
    f [Invoicing Party] R039
    Wong Sui Ting
    Qinetics Solutions Berhad
    Lot 2-2, Incubator 1
    Technology Park Malaysia, Bukit Jalil
    57000 Kuala Lumpur
    Wilayah Persekutuan
    registry@webnic.cc
    (Tel) 603-89966788
    (Fax) 603-89968788

    g [Registrant Code] ETHOS3.ORG
    Ethos Sdn. Bhd
    (722252W)
    Level 8 Menara TSH, 8 Jalan Semantan
    Damansara Heights
    50490 Kuala Lumpur
    Wilayah Persekutuan
    (Tel) 603-20930000
    (Fax) 603-20938877

    h [Administrative Contact Code] DCA069056
    Registration Team
    Ethos Sdn. Bhd
    Level 8 Menara TSH, 8 Jalan Semantan
    Damansara Heights
    50490 Kuala Lumpur
    Wilayah Persekutuan
    mydomains@instra.com
    (Tel) 61-397831800
    (Fax) 61-397836844

    i [Billing Contact Code] DCA069044
    Nola Gartly
    Instra Corporation Pty Ltd
    GPO Box
    988
    3001 Melbourne
    Victoria
    Australia
    billing@instra.com
    (Tel) 61-397831800
    (Fax) 61-397836844

    j [Technical Contact Code] DCA069057
    System Admin
    Instra Corporation Pty Ltd
    GPO Box
    988
    3001 Melbourne
    Victoria
    Australia
    mydomains@instra.com
    (Tel) 61-397831800
    (Fax) 61-397836844

    k [Primary Name Server] SVA015298
    ns.inmotionhosting.com 216.193.219.167

    l [Secondary Name Server] SVA019111
    ns2.inmotionhosting.com 66.117.7.112

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : perghhhhh siap check lagi whois eh . hehe 🙂

    Reply

  3. memang jadi tempat spam la tu nanti

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : haha mimos kan ada. hehe 🙂

    Reply

  4. wah.. ada blog jugak ehek.. cayalah.. flickr pun ade..

    Reply

  5. Pm baru kita ni sombong…dah follow twitter die, die xnak borak ngan kita.huh. 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    spatt : dia bz tuh. hehe 🙂

    Reply

  6. Korang nak ajak PM lepak kat PC mcm kita ke??
    Korang ingat PM tu banyak masa nak melepak mcm kita ke hehehe… Kalau PM PKR mungkin la banyak masa kot sebab keje dia mmg suke mengumpat dan menfitnah orqang kat blog2 camni kahkahkah….

    Reply

    KNizam Reply:

    pureguy : haha apa class lepak depan pc. lepak depan iPhone la. hehe 🙂

    Reply

  7. X penah masuk blog PM nih..lain kali jelah…

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : haha ok apa design dia. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge