Weeheeeeee :) Destinasi Bajet Kembali Lagi di 8TV ! – Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 2 – TAIPING !

cayalah !

rancangan jalan2 travel pujaan aku dah kembali 👿

kali neh dengan destinasi bajet season 2 kat 8TV :kiss:

memang cool ! memang best !

memang rileks santai beb. 😉

lupakan debat malam tadi! lupakan semuanya….haha :kiss:

haha poyo dowh :up:

saksikanlah destinasi bajet setiap rabu sembilan setengah malam ya <—- 0930mlm lah ! 😕

yang aku pelik bila check astro channel cakap ada destinasi bajet

sekali check kat online takde plak

yang mana satu ni izham 8tv oooiiii. :mrgreen:

haha ~! :$:

cumanyer masa aku nampak teaser dia tadi dia dah start last week la. hampeh 😥

terlepas aku 🙁  dah la takde repeat or catcha tv online kan.

double hampeh 🙄

seb baik host still lagi si Qi tuh. haha lawak dowh mamat neh 🙄

dengan joke2 selamba takde script dia tuh. memang class dude! 😀

kat bawah neh several blog pasal destinasi bajet. hehe ❗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Weeheeeeee :) Destinasi Bajet Kembali Lagi di 8TV ! – Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 2 – TAIPING !

  1. Pingback: Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 2 - TAIPING ! at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.