Weeheeeeee :) Destinasi Bajet Kembali Lagi di 8TV ! – Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 2 – TAIPING !

cayalah !

rancangan jalan2 travel pujaan aku dah kembali 👿

kali neh dengan destinasi bajet season 2 kat 8TV :kiss:

memang cool ! memang best !

memang rileks santai beb. 😉

lupakan debat malam tadi! lupakan semuanya….haha :kiss:

haha poyo dowh :up:

saksikanlah destinasi bajet setiap rabu sembilan setengah malam ya <—- 0930mlm lah ! 😕

yang aku pelik bila check astro channel cakap ada destinasi bajet

sekali check kat online takde plak

yang mana satu ni izham 8tv oooiiii. :mrgreen:

haha ~! :$:

cumanyer masa aku nampak teaser dia tadi dia dah start last week la. hampeh 😥

terlepas aku 🙁  dah la takde repeat or catcha tv online kan.

double hampeh 🙄

seb baik host still lagi si Qi tuh. haha lawak dowh mamat neh 🙄

dengan joke2 selamba takde script dia tuh. memang class dude! 😀

kat bawah neh several blog pasal destinasi bajet. hehe ❗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Weeheeeeee :) Destinasi Bajet Kembali Lagi di 8TV ! – Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 2 – TAIPING !

  1. ko pon suka gak ke show ni?haha..aku pon suka…sekali tgk terus jatuh chenta ngan abg kushairi 😛 :mrgreen: …dia mmg lawak duh…tp aku perasan dia suka mkn kari ngan teh ais…hehe…

    aku pon terlepas last week nye episode…ingatkan nak tanya ko dia gi mana last week…tgk2 ko pon tak tgk…ahahaha…

    amoi’s last blog post..Debat Anwar Ibrahim vs Ahmad Shabery Cheek

    Reply

  2. amoi : haha mmg best la rancangan neh. membuatkan aku nak pergi taiping lagi! haha 🙄

    Reply

  3. tak pernah lagi gi taiping…lalu je ada la…hehe…

    nnti nak pegi la gak…nite safari tu cam best jek…hehe…

    p/s: aku baru jumpa gambar Qi ngan irene santiago…alamak…terus kureng minat…huhu…

    amoi’s last blog post..Hellboy II – The Golden Army

    Reply

  4. rugiii woooo taiping actually banyak tempat2 menarik dalam satu tempat je. hehe 🙄

    Reply

  5. Pingback: Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 2 - TAIPING ! at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge