Wedding Mazery (Matyie) & Mariani @ Bukit Baru, Melaka

tadi aku sempat pegi wed matyie ngan mariani kat bukit baru, melaka

memang rushing giler. x sempat nak balik jasin pun

sampai around kul 1100hrs. rasa cam awal lagi. makan start 1200hrs

terus pegi jaya jusco beli hadiah untuk matyie & wife.

ended up lupa nak tulis nama kat card.

haha amendelah kan!

then terus rushing ke rumah pengantin perempuan @ bukit baru

terlepas satu simpang. haha terus sesat ke mana ntah. patah balik

seb baik jumpa gak. nampak matyie tengah bersiap2

sempat aku berjalan sekali dengan rombongan pihak lelaki. hehe

forgot to mention muzammir jadik pengapit. hehe

x sempat nak jumpa member bcm lain eg maen, neezuan etc






full pics yang aku amik masa wedding tadi kat sini ya. hehe

around 1315hrs terus rush jumpa adik aku kat mozac

dia dah call berkali2 dah. hehe.

lepas tu around 1415hrs rush plak ke aquaria, klcc

1st time nak lalu smart tunnel. confuse kejap at the end of the tunnel

nak ikut jln sultan ismail or jln tun razak ?

sekali termasuk jalan sultan ismail

ended up betul2 kat berjaya times square. hampeh la! haha

terus masuk kl balik via area masjid negara and then masuk klcc via elevated highway

parking kat P4 then rush ke aquaria klcc. jauh tuh nak jalan beb! haha

arrived only 10 minutes before the registration. hehe

giler kecik hall dia (will blog about this later ok)

sekian adanya blog pada hari ini ya 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Wedding Mazery (Matyie) & Mariani @ Bukit Baru, Melaka

  1. Pingback: Wed Matyie & Mariani at Taman Mekasar, Pasir Mas ! Hehe :) | KNizam Artwerk

  2. nurul syuhadah@ata

    wah..cntik nya kak ni!!!! sedey gl tak dpt blk kawen kak ni!! ni sume kusus koop tak guna punya pasal.

    Reply

  3. nurul : hehe dapat nengok gambar pun ok lah kan. hehe 🙂

    KNizam’s last blog post..Blogging From Taiping Resort, Bukit Jana, Taiping Perak ! Hehe 🙂

    Reply

  4. nurul syuhadah@ata

    hahaha. ni pengantin balik melaka arini..nak tgk gmbo byk2 kat diowg

    Reply

  5. nurul : hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge