Weather Forecast for Murree Hills, Pakistan – Winter 2010 !

perghhhhh nampaknya musim hujan datang lagi la kan

so tempat2 tinggi mcm murree hills, nathiagali, jhikagali, bhurban or even abbottabad mesti bersalji ni

kalau nak tahu ada snow fall ke idak senang adjer

tunggu musim hujan, lepas hujan biasanya salji akan turun

kali neh aku dengar mmg lebat la salji kat murree ngan nathiagali

sampaikan jalan2 kena tutup. perghhhh bahaya tuh kan. hehe 🙂

sumber di sini ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Weather Forecast for Murree Hills, Pakistan – Winter 2010 !

  1. I love snow but I hate it when it starts melting.

    Reply

    KNizam Reply:

    faris : hehe semua talak suka wooo. tapi ok gak boleh clean the river hehe 🙂

    Reply

  2. boleh main ski ni

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : hehe kat sini x de ski resort pun. safety agaknya hehe 🙂

    Reply

  3. erk.. ada salji kat pakistan ek?

    Reply

    KNizam Reply:

    palie : yep ada salji kat sini. 4 season lagi hehe 🙂

    Reply

  4. bro.. kalau balik malaysia.. tolong tapaukan salji untuk aku. hahaha.. tak boleh pergi sana janji dapat pegang salji pon dah kire bertuah ah~

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha dtg la sini bro. hehe 🙂

    Reply

  5. dah lamer tak men snow..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : datanglah pakistan ni. hehe 4 season ok sini. eh en_me dah berhenti blog eh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge