Watchmen Premiere Aerosol Graffiti Timelapse Video – Patut Kita Buat Kat Tebing Sg Gombak / Klang La Kan !

hebat siot aerosol grafitti neh kan

diaorang nehmmg cool. banyak giler idea

dah la kena buat kat wall besar giler. hehe 🙂

cepat plak tuh masa painting.

kan bagus kalau diaorang buat wall grafitti kat tebing sungai klang/gombak yang kosong

bolehlah kalau kita naik lrt enjoy lukisan berkualiti kan. hehe 🙂

takdelah boring sangat masa naik lrt kan

tapi make sure buat betul2 la. bagi kalerful giler

jgn la nampak mcm sampah plak ka. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Watchmen Premiere Aerosol Graffiti Timelapse Video – Patut Kita Buat Kat Tebing Sg Gombak / Klang La Kan !

  1. ye la…dr dicontengkan tempat yg tak sepatutnya..surh je budak2 kreatif tu buat kt tebing sg klang/gombak

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : hehe tuh la kan. bagi satu walll suruh diaorang conteng padam conteng padam. hehe 🙂

    Reply

  2. huhuhuhuhu~~ berapa kali lukis daaa diorang tuh…banyak tul masa terluang…haha…ni mesti kena bayar nii

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe tuh la kan. bagi satu greatwall kat diaorang neh baru la cool. hehe 🙂

    Reply

  3. Ehh…dah ada dah lukisan2 grafitti kt tebing sg tu…x caya cuba naik lrt putra dr pasar seni menghala ke terminal putra. Cantik2 wooo..berkaler kalerful lg…

    Ataupun kalau rajin jln2 ler kt sekitar jln medan pasar. Kt situ pun ada byk grafitti yg dilukis kat belakang bangunan yg menghadap sg. Sy teringin nk amik gamba n wat entri tp masalahnya kamera sy tlh dirosakkan…lps tu xnak hantar repair…ketensenan btl..T_T

    Sori ye terpjg plak komen mlm ni..heee

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : hehe mmg dah ada tapi takde system la. kena ada system baru la namanya artwerk. heheh 🙂

    Reply

  4. salurkan kreativiti diorang ke arah yang betul.
    daripada conteng tak tentu arah.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe tuh la kan. suruh diaorang ceriakan tebing2 sungai klang tuh. lagi la bagus kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge