Watch & Download The Shout! Awards 2009 @ 8TV Website !

hehe sapa2 tengok shout! awards malam tadi ?

gua tengok kejap2 je ok. ada kerja la plak malam tadi. haha

apa2 pun aku enjoy la jugak tengok kat 8tv website tadi

tuh yang aku tak berapa risau nak tengok kat tv ke idak

sebab aku tahu 8tv sure akan embed shout! awards neh kat website dia esoknya kan

aku  siap dload semua scene lagi nak tengok balik. haha

aku malas nak bagi comment apa2 sekarang neh

saksikan persembahan yg aku rasa terbaik la malam tadi –

ada 3 je masa session for mj tribute by jac, bunkids/face & acoustic performance !

eh pesawat ngan saksofon pun best gak kan. hehe 🙂

cuma ada 5 comments je la so far.

nanti la aku bagi real review pasal shout! awards neh

  1. pehal sean kingston mcm miming je tuh. haha joe flizzow mcm lagi gempaq plak.
  2. intro bunkface guna bunkids memang cool giler. cool idea! malam tadi mmg patut declare sbg bunknights!
  3. aku tahu la neh shout! awards, tapi perlu ke semua orang terjerit2 sepanjang event. balik2 kena jerit – come on malaysia, make some noise! make some noise! haha
  4. apa2 pun komen negatif or positif, aku terhibur gak la ngan awards neh, walaupun dah mcm ala2 mtv music awards kan. hehe 🙂
  5. acoustic songs performance mmg gempak giler. the best performance la malam tadi kan. sampaikan aku rasa version live unplugged lagu2 tuh lagi best drpd sudio recording!

– – – – –  –

so sapa2 nak tengok balik or dload shout! awards malam tadi,

boleh click kat sini ya.

check out the catch up tv and click kat shout! awards

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Watch & Download The Shout! Awards 2009 @ 8TV Website !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.