Watch Badminton Thomas Cup 2010 Streaming Live Here ! Quarter Finale – Malaysia (3) vs Denmark (2)

cayalah. nilah yang aku nak kan. dah la kalah ngan jepun semalam kan. hampeh je

tak pasal2 jepun jadi juara group kan. so kenalah lawan denmark

nasib baik la menang malam ni kan. hehehe 🙂

masa ni la aku rasa mcm nak balik malaysia nak dok kat dalam stadium bukit jalil tuh

jom ramai2 kita pergi ke stadium. best woooo tengok live neh ok

harus gegak gempita la stadium malam tadi kan

jumaat malam ni lagi la sebab malaysia lawan china untuk semi-finale

come on malaysia! dah lama sangat kita tak menang piala thomas ni kan

last sekali menang masa 1992 tuh pun kat kl gak

so kali neh kalau menang mmg sweet la sesangat kan

bosan la banyak games yang kita asyik kalah adjer

so badmintonlah harapan sekarang neh. dah la main kat malaysia kan

untuk rakyat malaysia di luar negara, jangan risau

kalau espn xde buat live kat tv negara korang

korang boleh click je kat website kat atas tuh or click kat bawah ni

watch thomas cup 2010 here ok

boleh tengok live streaming. boleh la jerit2 sokong msia walaupun korang takde kat msia kan

come malaysia! kita runtuhkan tembok besar china jumaat ini!

kita gegarkan twitter sekali! weeeheeee !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Watch Badminton Thomas Cup 2010 Streaming Live Here ! Quarter Finale – Malaysia (3) vs Denmark (2)

  1. Pingback: Watch Live Streaming Thomas Cup 2010 Semi Finale – Malaysia vs China + Kenangan Terindah Kemenangan Malaysia di Piala Thomas 1992 ! — KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.