wallpaper saya – vista & panther

ada orang bertanya apa wallpaper yg paling saya suka ketika ini?

hehhheh actually ada banyak wallpaper.saya ada 2/3 pc. tapi saya hanya menggunakan 2 wallpaper sahaja.satu daripada microsoft’s windows vista dan satu lagi daripada apple’s panther.

x sempat lagi nak upload panther, vista jer yg sempat kat bawah neh. hehehehe

saya suka wallpaper vista ni sebab dia cool. dia rileks. ada effect rainbow sket.tenang je menatap awan biru dan padang menghijau yang sungguh luas.apa plak yg saya merepek neh eh? hahahahaah

yang ini plak panther from apple. mmg cool kan. rileks je kaler dia. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “wallpaper saya – vista & panther

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.