wallpaper saya – vista & panther

ada orang bertanya apa wallpaper yg paling saya suka ketika ini?

hehhheh actually ada banyak wallpaper.saya ada 2/3 pc. tapi saya hanya menggunakan 2 wallpaper sahaja.satu daripada microsoft’s windows vista dan satu lagi daripada apple’s panther.

x sempat lagi nak upload panther, vista jer yg sempat kat bawah neh. hehehehe

saya suka wallpaper vista ni sebab dia cool. dia rileks. ada effect rainbow sket.tenang je menatap awan biru dan padang menghijau yang sungguh luas.apa plak yg saya merepek neh eh? hahahahaah

yang ini plak panther from apple. mmg cool kan. rileks je kaler dia. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “wallpaper saya – vista & panther

  1. aku guna wallpaper yg no.2 tu..

    Reply

  2. chot : ko mmg imac fan kan 🙂

    Reply

  3. ape kabor org menara rebung? lama tak dengar cerita….

    Reply

  4. mrszee : hehehehhe how on earth u did find this place eh….baik2 belaka kat sini. ramai yg dah blah ler… 🙂

    Reply

  5. no 2 mmg lawa… vista wallpaper ni pon lawa gak… r u using vista?

    Reply

  6. kawaii : nope. me using xp sp2 adjer

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge