Wallpaper iPhone 4 Yang Sungguh Bling2. Hehe :)

ni wallpaper aku yang terbaru, powered by iPhone 4

cun gak kalau buat background image pada blog kan. hehe ๐Ÿ™‚

amik ko besar gedabak aku copy paste image dia kat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Wallpaper iPhone 4 Yang Sungguh Bling2. Hehe :)

  1. nice one. kewl giler

    Reply

    KNizam Reply:

    matjoe : hehe tu la kan. sungguh bling2 rasanya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. suka aku tengok tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    denaihati : hehe cun gilos ah retina display ni hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. fuhhh smart!

    Reply

    KNizam Reply:

    suffer : hehe bling2 summore haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. apsal ada icon untuk porn stuff tu?

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha banyak la lu. ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. mmg blink2…hehe bro ko leh update pakai wordpress mobile kan selain live blog flickr? ke camne? =P

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : sakit mata la pakai wp kat phone. kecik giler. pakai flickr terus senang hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. porn penting bro… nak kena balajar…

    Reply

    KNizam Reply:

    mtop : haha banyak la ko. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. ingatkan kecik ati tadi dengan wp mobile..hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : hehe snap live lagi senang terus ke flickr je. x payah nak log in bagai. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. Edge tarak 3G pun tarak ke haha

    Reply

    KNizam Reply:

    faizal : sini ada EDGE tapi masa aku snap tu ada GPRS je hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. menarik…. ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : cun gilos kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge