Walk The Dinosaur (OST Iced Age 3) – Queen Latifah

hehe best plak soundtrack iced age neh kan. hehe 🙂

boom boom acka lacka lacka boom !

cool kan !

suka dowh ngan tupai tuh. haha

boom de ya da !

giler ah ada 2 movies nak kena tengok la plak kan

hehe jom wayang !

haha kat bawah ada aksi2 manja tupai tuh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Walk The Dinosaur (OST Iced Age 3) – Queen Latifah

  1. Interframe tupai tu mmg kelakar.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : hehe tu la kan. tupai lawak giler la. from iced age 1 lagi tuh. hehe 🙂

    Reply

  2. wahh,aku tak tgk lagi cerita ni doe

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe kena tengok tuh nanti. torrent adjer. hehe 🙂

    Reply

  3. adeh byk pula movie yg perlu dilihat (bukan aku tapi merangkap anak aku sekali).

    transformer II blom kesempatan lagi. ini ada lagi animasi. hu3. tapi genre ice age mmg kool!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe aku baru tengok tx malam tadi. kuciwa. hehe 🙂

    Reply

  4. lagu yg menarik ghitewww..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe best kan en_me lagu neh. hehe 🙂

    Reply

  5. Tengok byk kali pun tak bosan…boleh hilang stress…

    Reply

    KNizam Reply:

    maria : hehe tu la kan. best je aksi2 iced age kali neh. hehe 🙂

    Reply

  6. hahahahaaaaaa.. tupai tu mmg kelakar laa… best2..!! nak tgk versi 3D..!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : neh yang aku rasa nak tengok gold class hehe 🙂

    Reply

  7. nak tgk versi 3D jugak nnti…mesti besh…

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : hehe iced age mmg cool kan. ehhe 🙂

    Reply

  8. best gak cite nie…aku suke cite nie..start dari part 1 aku tengok..hihi… memang leh ilang stress layan cite nie..hihi

    Reply

    KNizam Reply:

    iqone : hehe tu la kan. aku pun dah tengok dua2 hehe 🙂

    Reply

  9. aku suker video nombor due tue….

    hmm….kalau tak silap… harry porter pun dah nak kuar kan…biasalah…byk filem akan kuar time SUMMER nie..

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe vid tupai yang sungguh cool kan. siap jumpa awek kali neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge