Walawei Toyota Prius La



Walawei Toyota Prius La, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehhe siapa la yg bawak kereta hybrid mesra alam toyota prius neh kan
Mmg bagus kereta neh, boleh selamatkan alam kita drpd tercemar
Tapi still mahal giler ah kalau kat malaysia neh
Memang x mampu den ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Walawei Toyota Prius La

  1. Owh dah ada kat msia dah… Mcm best je kan kete ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe tuh la kan. 1st time nampak sampai kat malaysia. hehe 🙂

    Reply

  2. keta i tu..br je beli td…hehehehe…mengarot di bln posa…

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : wahhhhh kaya la. kena zakar lebih neh kan. hehe 🙂

    Reply

  3. eh, bukan ke br tengah test² lagi boleh pakai ke tak kat sini?

    Reply

    KNizam Reply:

    anuar : hehe tengok tuh dah ada kat jalan dah pun. hehe 🙂

    Reply

  4. WTA… plate baru tuuu..

    Reply

    KNizam Reply:

    hanep : hehe tuh la kan. baru lagi neh kot. hehe 🙂

    Reply

  5. aduhh….minat dashboard dia…stail

    Reply

    KNizam Reply:

    syukran : hehe x perasan design dashboard dia la. hehe 🙂

    Reply

  6. ZAKAT! 😛 typo tu.. bahaya2

    Reply

    KNizam Reply:

    jhafiz : hehe 🙂

    Reply

  7. lingkungan berapa ribu ni ye?

    Reply

    KNizam Reply:

    jhafiz : tak sure la pulok. cuba check website toyota hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.