“Wake Up, Donncha… The Matrix Has You…” In Your WordPress 2.6 Easter Egg !

haha tak sangka plak ada coding camni dalam wordpress 2.6

memang cool lah !

tadi aku terbloghop kat sini

jumpa youtube neh

kalau tak caya boleh tengok berulang2 kali kat youtube atas ok

tak sangka ada hidden coding dalam wordpress neh. hehe

so everybody !

follow the white rabbit ok ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to ““Wake Up, Donncha… The Matrix Has You…” In Your WordPress 2.6 Easter Egg !

  1. haha.. ade gak gitu ye.. haha..

    Reply

  2. hoho..aku pun baru terperasan tadi kat blog Doncha. Hehe.

    Reply

  3. erm… bleh jadik ke cam tuh??? kekeke
    nak try gak ar buat… kekekek~

    Kreuger®

    Reply

  4. ni biar betul ni… ermmm nak try gak aa

    Reply

  5. uiks biar benar nie!? hoho cam menarik lak

    Reply

  6. apa ceritanya? bila klik je – “video no longer availabe” .. aiseh

    Reply

  7. 😛 Weh.. x sangka plak ada camni.. camne ko dapat nih?? Ko mmg CSI le..

    Reply

  8. nikillas : hehe tu la kan. what u gonna do mr henderson ! haha 🙂

    Reply

  9. aman : hehe ko pun layan blog doncha. hehe 🙂

    Reply

  10. kreuger : hehe try jangan tak try ok. hehe 🙂

    Reply

  11. adry : hehe cuba je. untung2 jumpa white rabbit. hehe 🙂

    Reply

  12. megat : hehe memang betul la dalam wp 2.6 je. hehe 🙂

    Reply

  13. onggon : hehe biasalah aku kan suka bloghopping. hehe 🙂

    Reply

  14. sufian : eh saya click tadi ok adjer. hehe 🙂

    Reply

  15. thanks a lot very nice

    Reply

  16. ftk : heeh thanks 🙂

    Reply

  17. aku tak jumpa part compare revision tuh… aku guna 2.6.3……

    Reply

  18. shaxx : hehe wahhh ko dah update yang latest ek 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge