Wajah Rahsia Hati – Dato’ Sheila Majid

biasa kita dengar ogy ahmad daud nyanyi kan

kali neh kita dengar dato’ sheila majid plak nyanyi

hehe best wooooo filem neh

memang betul2 retro la kalau zaman sekarang kan. hehe 🙂

– – – – –

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Wajah Rahsia Hati – Dato’ Sheila Majid

  1. filem kegemaran masa time skolah dulu….kenakalan ALI SETAN….memang best…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tu la kan. kat usm penang plak tuh 🙂

    Reply

  2. ini adalah antara filem zaman kegemilangan ogy dan azmil mustapha

    Reply

    KNizam Reply:

    kisahsensasi : simple je filem dulu2 tapi enjoy. hehe 🙂

    Reply

  3. aku suke manje2 asmida tu…
    even ogy takde la cun sgt, tapi manje tu yg buat aku tertarik…

    asmida lovee….alli….!
    eiii…gediknnye…

    hahahah

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe mmg geli 🙂

    Reply

  4. nakal orang dulu tak sama dengan nakal orang sekarang

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : sekarang nakal2 sampai terkorban. hehe 🙂

    Reply

  5. Hi.
    Orang tak sezaman pun boleh masuk berbincang jugak ka? haha.

    Reply

    KNizam Reply:

    adam : eh boleh saja. kan ke everygreen lagu neh. hehe 🙂

    Reply

  6. aku jatuh cinta dengan Ogy dalam cerita ni la

    Reply

    KNizam Reply:

    epit : bukan ko jatuh chenta ngan tipah ke ? haha. eh silap tuh mpro ek. hehe 🙂

    Reply

  7. wah knizam layan asmidar la

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha tipahhhh terrttipooooo dowh 🙂

    Reply

  8. tolong send lagu ni kt email saya bole tk? sheila majid’s version lagi sedap dari ogy’s n susah nk dpt sheila’s version..terima kasih..

    Reply

    KNizam Reply:

    jojo : alamak ada youtube je lah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge