Waiting for Turkey President at Avari

Live Update: 3 Apr ’10, 11.09pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Masa aku keluar balik from wapda house nak ke hotel avari
Ternampak banyak betul banner pasal abdullah gul, president turkey
Rupanya beliau tengah dalam lawatan ke lahore hari tu
dan masa aku tengah jalan nak balik hotel, aku nampak semua jalan dah kena block
So ni mesti president turkey nak blah from punjab assembly hall ke pc hotel lahore neh kan
Sempat aku stop kejap from inside avari lahore

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge