Wahh Bell Bottom Lah



Wahh Bell Bottom Lah, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe camner la rupa kalau zaman neh kembali nanti kan
Depa kata fashion neh biasanya akan rotate
Emmmmm ntahlah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Wahh Bell Bottom Lah

  1. smart ape bell bottom. hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    sitie : haha tu la kan. mcm cool la plak. bila la bell bottom nak datang balik kan. hehe 🙂

    Reply

  2. haha. teringat masa skolah dolu-dolu

    Reply

    KNizam Reply:

    zaryl : hehe tuh la kan. tapi zaman aku mmg dah takde dah bell bottom neh. hehe 🙂

    Reply

  3. he he h e….dia kena pakai sepesen dgn rambut sekali

    baru masuk…

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : perghhh rambut dulu2 kena ngadap cermin setengah jam baru siap kot. hehe 🙂

    Reply

  4. Teringat zaman sekolah menengah dulu ada sorang cikgu matematik, kitaorang panggil Cikgu Bogart. Suke no cikgu tu pakai seluar bell bottom. Tapi masa ni pun ada budak2 sekolah yang saja2 tambah kain kat kaki seluar sekolah jadikan seluar bell bottom. Angin perubahan kot. Padahal tahun tu tahun 1992-1993 kot kalau tak silap.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : hehe perghhhhh tahun 92 ada lagi ke bell bottom. style pakai seluar kaki kecik tuh ada la kot. hehe 🙂

    Reply

  5. iseymen… aku dah tadek seluar nih..
    erm.. nak tempah dulu ar.. buat pelaburan
    untuk mase akan datang.. hehehe.. sape tau
    satu ketika nanti rambut alfro menjadi igauan
    semua awek… keh keh keh~

    Reply

    KNizam Reply:

    krueger : hehe ko buat la bell bottom seround. sure happening giler dowh. haha 🙂

    Reply

  6. haha…
    tu yang aku tggu2 tuh..

    Reply

    KNizam Reply:

    fad : hehe aku pun tunggu2 gak bila la bell bottom nak masuk market kembali kan. hehe 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    fad : hehe aku pun sama. tengah tunggu fashion berputar kembali kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.