Wah3x Cik Alexa Dah Keluar SPA Lah ! Dah Berwajah Baru Sekarang, Senang Sket Nak Paham ! Hehe :)

hehe aku baru perasan tadi

patutlah cik alexa begitu lembap nak load lately neh

rupa2 cik alexa masuk ke spa kat taman negara

pastu keluar dengan wajah baru yang lebih segar. hehe ๐Ÿ™‚

saja je aku print screen cik alexa knizam.com yang terbaru

nak jadikan sejarah, supaya senang nak compare nanti. hehe ๐Ÿ™‚

ranking kat malaysia masih banyak yang perlu diperbaiki

terima kasih warga yang menetap di rusia ok. hehe

– – – – –

amacam ngan perhubungan korang ngan cik alexa eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Wah3x Cik Alexa Dah Keluar SPA Lah ! Dah Berwajah Baru Sekarang, Senang Sket Nak Paham ! Hehe :)

  1. Perhubungan saya ngan cik alexa ni masih dalam peringkat baru nak kenal-kenal. hehehe…tahniah en. knizam, nampaknya perhubungan anda ngan cik alexa dah semakin serius.

    Reply

    budeen Reply:

    bagus bagus.. tahniah cik alexa & en. knizam.. semoga cepat ke jinjang pelamin.. jgn tunggu lama2.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : tunggu 50k la baru ke jinjang pelamin. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe tunggu dapat 50k barulah kira serius kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. oh. sama2. =)
    orang2 russia pun tau baca bahasa malaysia tau.

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : hehe ramai eh orang kat sana nun. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. huhuhu.. power2.. alexa dah pandai pakai minyak rambut

    Reply

    KNizam Reply:

    matkepoh : dah masuk spa sekali ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. aku dah tau dah 3 org dr russia yg bukak blog nie siapa. dari bangunan yang sama pulak tue.

    Reply

    KNizam Reply:

    maja : hehe la ko kenal ke diaorang tuh semua ek. cool hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. wah traffik dari russia pon bnyk tu…
    tq for this info, nak check gak rupa baru cik alexa nie ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    eins : hehe cik alexa dah berwajah baru lah sekarang ni ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. alexa rank aku masih lagi tinggi ….

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : sabar2 lama sampailah ke 100k tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hahaha
    orang dari russia
    ๐Ÿ˜›
    tiga orang tegar dari bangunan same
    ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    umar : hehe mcm aku kenal ke kesemuanyer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. mana x kenal nya. tiga2 dah komen dekat post nie. lol

    Reply

    KNizam Reply:

    maja : haha tu la pasal. kesemua ke-3 ada kat sini kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. rank : 502,766

    Reply

    KNizam Reply:

    hasbulllah : okeylay tuh. slow2 nanti sure naik. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge