view from vistana penang

benci lar. lepas aku check out from dorsett regency penang tadi, aku call semua hotel ngan resort kat batu feringghi memang semua penuh dan fully booked. sekali aku takde choice. i have to go out from this dorsett regency. dah 6 hari 5 malam aku kat sini. dah naik bosan dengan suasana bilik dengan makanan yang sama setiap kali breakfast pagi2. hehehehe. puas aku call semua hotel kat feringghi tuh. tension pun ader gak. ahaks!

then terus aku call vistana hotel kat area bukit jambul. sekali ada bilik da. alhamdulillah! aku pun memang nak pergi bukit bendera or penang hill esok pagi kan. so just nice la kalau stay kat vistana bukit jambul nih. hehehe. aku dok tingkat 11. pemandangan kat luar bilik memang sungguh menghijaukan. dengan ngan equatorial dengan padang golf sekali. ni view from bilik akukat vistana kali nihforget to mention that i am able to get the internet access for free here! hehehehehe that was after some tweaking here and there. heheheheeh 🙂







sungguh nyaman dan hijau kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “view from vistana penang

  1. hmmm.. tu kat area bukit jambul tu…
    mmg hotel vistana dekat je dgn bukit jambul complex… but rasa cam dah bosan kat situ…

    after u pekena sani char kuey teow kat situ, apa kat u pergi ke Queens bay mall… situ happening la sikit but kalau u r planning 2 catch a movie, kena gi jugak la BJ komplekx tu…

    selamat makan huhu

    Reply

  2. kawaii : yep. 1st time sampai kat sini. x rasa boring lagi. mmg plan nak makan kuetiau tuh. tapi x plan la nak gi any shopping complex, coz that big building bersepah la kat kl nun. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge