Video & Images of Giant Sinkhole in Guatemala City & The Latest Sinkhole at Southern China

mak aihhh dah ada banyak la plak giant sinkhole ni eh

hari tuh kat guatemala city, besar giler beb

memang scary, takde siapa tahu kedalaman sebenar lubang gergasi ni

ye lah siapalah yang berani nak turun kat dalam tu kan

ni giant sinkhole kat guatemala city

yang ni plak yang terbaru kat southern china.

mmg scary lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Video & Images of Giant Sinkhole in Guatemala City & The Latest Sinkhole at Southern China

  1. ishhh tak leh nak tengok lak kat komputer opis ni..huhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    axim : kat plant mmg kena block kan. hehe 🙂

    Reply

  2. It’s really a big deep hole!

    Reply

    KNizam Reply:

    uol : yep so scary kan hehe 🙂

    Reply

  3. Mmg xde gambar ke? Hari tu buka di office xde. Kat BB ni pun ada tulisan je

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : eh ok je. cuba test kat 3Gs hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.