US Oil Spill Explained by Al Jazeera (English) & CBS

that serius eh?

habis la pencemaran alam teruk kat lousiana tuh kan aku nak tunggu solution depa ni.

things to learn from the O&G industries

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “US Oil Spill Explained by Al Jazeera (English) & CBS

  1. perrrgghh.. serius habis betul isu ni.. memang teruk la tercemar nanti

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : tu la kan. aku ingat takde la serius mana. sekali bila dia explain baru tahu teruk giler ni hehe 🙂

    Reply

  2. payah tu nak contained balik oil yang terkeluar tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : haah aku tengok video tuh mcm susah la sangat sebab dalam laut dalam kan hehe 🙂

    Reply

  3. Great explanations of the oil leak. I wondered what exactly happened and what the solve could or would be.

    Reply

    KNizam Reply:

    zolleen : yep all are waiting for the solution hehe 🙂

    Reply

  4. Pingback: Live Video Dari Dasar Laut | Hidup Biar Sedap

  5. sayangnya minyak tu. bagi malaysia sket. maklumlah, telaga di limbang dah kasik kat brunei T_T

    Reply

    KNizam Reply:

    amni : tu la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge