Untukmu (1988) – Mutalib Rajis

giler sempoi je kan vid clip dulu2 neh

memang sungguh rileks je kehidupan masa tuh

haha takde benda nak dikejar

memang cool siot vclip neh.

berapa la bajet neh kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Untukmu (1988) – Mutalib Rajis

  1. 1988 – aku lahir.. hehe..

    ya ampun… rasanya tahun 1988 byk dah video clip yg gempak2.. artis dalam video ni mmg artis picisan kot.. kedekut tahi idong masin..

    kesian gile nengok video klip dia.. x sanggup nak nengok sampai habis.. hahaha….

    tanah bukit tandus mana la dia redah ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : haha tu la kan. kat mana la diaorang shoot neh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. ahaha bro.. sempoii gilerr..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe tak kenal pun dia ni sebenarnya. hehe saja2 je 🙂

    Reply

  3. salam persahabatan…lagu ini memangnya best & mengamit memori bro…cuma tak lengkap rangkap terakhir (kat penghujungnya)…lagi baik kalau dapat download dalam bentuk mp3…apapun moga usaha anda senantiasa diberkati dan diredhai Allah SWT…

    Reply

    KNizam Reply:

    said : hehe banyak memori ke eh . hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge