Unofficial Pics @ Engagement Day | 26 09 2010 | Shah Alam, Malaysia

ok aku dah upload kesemua gambar2 majlis pertunangan ahad lepas kat fb ngan flickR

pandai2lah korang click kat facebook aku dan flickR aku

malas ah nak tempek kesemua gambar2 kat sini. sakit jari woooo hehe 🙂

official gambar belum siap lagi. kena tunggu official photog aku send nanti ya

terima kasih pada semua yang menjayakan majlis dan yang mendoakan kelancaran majlis ahad lepas

budi baik dan doa kalian x dapat aku nak balas dengan kata2. hehe 🙂

thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Unofficial Pics @ Engagement Day | 26 09 2010 | Shah Alam, Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.