Unofficial Pics @ Engagement Day | 26 09 2010 | Shah Alam, Malaysia

ok aku dah upload kesemua gambar2 majlis pertunangan ahad lepas kat fb ngan flickR

pandai2lah korang click kat facebook aku dan flickR aku

malas ah nak tempek kesemua gambar2 kat sini. sakit jari woooo hehe ๐Ÿ™‚

official gambar belum siap lagi. kena tunggu official photog aku send nanti ya

terima kasih pada semua yang menjayakan majlis dan yang mendoakan kelancaran majlis ahad lepas

budi baik dan doa kalian x dapat aku nak balas dengan kata2. hehe ๐Ÿ™‚

thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Unofficial Pics @ Engagement Day | 26 09 2010 | Shah Alam, Malaysia

  1. habisla teruna mu tak lame lagi.. kekekke…
    by the way… tahniah la sekali lagi bang!!!
    akhirnya keputusan dicapai. sebulat suara.
    kami sekeluarga mendoakan anda dan pasangan
    bahagia, ceria gembira ke akhir hayat.

    Ini pantun 4 kerat ye bang…

    kalau tanak pantai terhakis.. kene ada pemecah ombak,
    tarik benang dalam tepung.. jangan sampai tepung berselerak,
    selangkah ke alam kompius.. kenyataan jangan digelak,
    salam ceria untuk mu dariku.. keluarga AzmanIshak.

    Reply

    KNizam Reply:

    man : hehe thanks ya ! hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. sungguh meriah! tahniah sekali lagi!

    Reply

    KNizam Reply:

    papabear : hehe terima kasih ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. congratss!!

    Reply

    KNizam Reply:

    needa : hehe thanks ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. ehh.. patut la aku macam pernah dgr knizam ni, dari tadi aku fikir.. pastu aku perasan favicon kau kt atas tu bro.. rupanya bro ada cite pasal otak2 ari tu… hahaha.. baru aku ingat.. sampai aku jual otak2 kt kuantan ni.. tq tq

    sori of topic.. teringat masa cite 2 tahun lepas..

    Reply

    KNizam Reply:

    pinjaman : hehe takpe2 hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. ko pakai baju batik tu mcm wakil rakyat melawat kawasan plak aku tgk hehe. anyways…semoga selamat semuanya ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    ted : haha ada rupa kan. siap la nanti aku masuk bertanding haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. mak aku kata kalo org bertunang si laki tu takleh ada skali. ๐Ÿ˜›

    saja je.. hhehe

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : seb baik bukan bertunang kat rumah hang hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. akad nikah bila?

    ahaha, bila dh nikah nnti terbit soklan ‘anak mana?’

    Reply

    KNizam Reply:

    matjoe : feb nanti ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge