umpama klcc dalam klcc….

heheheh okey tak tajuk tuh ‘umpama klcc dalam klcc”.

heheheheh ye lar kan gambar neh aku amik pakai sony ericsson k810i.

sekadar 1mp adjer.

memang lawa la view klcc tower (dan tower sekitar2nya) kalau amik direct dari kl convention centre.

apsal la kl convention centre aka klcc sama la ngan nama klcc eh?

mengkonfusekan orang je kan.

saya : saya ada kat klcc neh
bukan saya : hah! kat ner? klcc?
saya : ye lar klcc. datanglah sini. jom breakfast
bukan saya : malas ah! klcc nyer kedai makan semua mahal. benci suria klcc!
saya : owh! bukan suria klcc lah. ini kl convention centre dowh
bukan saya : hah! lagi lah mahal. huhuhuhu

hah! kan dan confuse antara suria klcc vs klcc tower ngan kl convetion centre

saya dengan ini mencadang kl convention centre ditukar nama kepada

kl international convention centre atau KLiCC.

bukan KLiUC yang kat bangi tu okey. hahahahaahaah

amacam setujo ker?

tapi takpe. jgn confuse2.

silalah tatap gambar klcc dan kawasan sekitarnya kat bawah neh.

kalo masih confuse. jumpa saya di taman klcc weekend ini. hahahahha 🙂


yang kanan sekali tuh condo aper eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “umpama klcc dalam klcc….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.