umpama klcc dalam klcc….

heheheh okey tak tajuk tuh ‘umpama klcc dalam klcc”.

heheheheh ye lar kan gambar neh aku amik pakai sony ericsson k810i.

sekadar 1mp adjer.

memang lawa la view klcc tower (dan tower sekitar2nya) kalau amik direct dari kl convention centre.

apsal la kl convention centre aka klcc sama la ngan nama klcc eh?

mengkonfusekan orang je kan.

saya : saya ada kat klcc neh
bukan saya : hah! kat ner? klcc?
saya : ye lar klcc. datanglah sini. jom breakfast
bukan saya : malas ah! klcc nyer kedai makan semua mahal. benci suria klcc!
saya : owh! bukan suria klcc lah. ini kl convention centre dowh
bukan saya : hah! lagi lah mahal. huhuhuhu

hah! kan dan confuse antara suria klcc vs klcc tower ngan kl convetion centre

saya dengan ini mencadang kl convention centre ditukar nama kepada

kl international convention centre atau KLiCC.

bukan KLiUC yang kat bangi tu okey. hahahahaahaah

amacam setujo ker?

tapi takpe. jgn confuse2.

silalah tatap gambar klcc dan kawasan sekitarnya kat bawah neh.

kalo masih confuse. jumpa saya di taman klcc weekend ini. hahahahha 🙂


yang kanan sekali tuh condo aper eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “umpama klcc dalam klcc….

  1. condo avare. mau beli?

    rumah setia alam jadi weekend home.

    haha..

    weh penang camna, ko drive ke? hehe

    Reply

  2. aku rasa la, avare. haha.. banyak nar condo kat situ..

    Reply

  3. screwboy : yep aku drive. tapi x sure biler. naper?

    aku rasa bukan avare la. mungkin oval kot?

    Reply

  4. eh, saya ni lahir kat ampang,
    tinggal kat ampang
    dan keje pon kat ampang
    tapi kl convention centre x penah sampai lagik

    huhu…

    er..kl i cc.. besh..besh..

    Reply

  5. kita kerap gi klcc, i mean convention center…
    ye lah bro, konpius org lain…

    each time i kena gi klcc tu, only my superiors je yg tau klcc tu meant convention center… org lain ingat selamba jer budak ni gi shopping time keje…

    huhuhu

    Reply

  6. nurnana : rugi wooo tak penah gi KLiCC. hehehehe 🙂

    kawaii : mmg kompius la. heheheheh 🙂

    Reply

  7. PKKL?? pusat konvensyen KL…. sounds so melayu.. 😛

    Reply

  8. yana : mcm kampung je bunyiner. hahaahahah

    but why not kan. saujana jb tuh ok jer kan. hehehehe 🙂

    Reply

  9. aku sebenarnye nak ckp camtu le..hehe…. dulu sekolah2 kitorg ada term mengata org ‘MK’ = melayu kampung…. sgt kejam plak aku rasa skrg 😛

    Reply

  10. yana : siap ada term dowh. mmg keji lar. hahahahhar 🙂

    Reply

  11. AKU TIDAK PERNAH NAIK KLCC2 MACAM MANA DALAM KLCC2 AGAKNYA MESTI BESTKAN

    Reply

  12. DEKAT MANA AMPANG AMPANG HILIR KE APANG SAHAJA?

    Reply

  13. CUBA KAU CERITA TNTANG DALAM KLCC2 BERLAGAK….. KAK CIK ORANG NAIK JAMBATAN2

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge