ukay indah condominium

cam best je ukay indah condominium neh. dekat ngan area ukay perdana, sering ukay or bukit antarabangsa

aku nampak banner pasal project neh kat mrr2 masa balik dari bazaar jalan tar tadi. terus aku follow link banner tu ke showroom and then sales office dia. dekat je ngan mrr2 tuh, kat area taman ukay. dekat oval roundabout near texas tuh. heheheehe

bila tengok and then borak2 sket ngan amoi sales promoter tuh, rasa cam menarik je project neh kan. terus aku drive ke area ukay perdana tempat yg dia nak buat tuh. not bad location dia. harga pun xdelah mahal sangat around rm160k ke rm180k adjer. tapi keluasan je kurang 1,000sqft. tu je yg aku risau. hehehehe

oh btw this is a good link to the prospect buyer of properties in malaysia like me and you.

hehehehe enjoy the link and hope that you’ll get extra info that u need okay! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge