Twouble With Twitters !

hehe lawak la plak kartun dalam youtube kat bawah neh kan

ni la sebab nyer aku bermalas2an dalam hal2 twit men twit orang lain neh

haha ada satu scene tuh siap burung twitter tuh meletoppppp

hehe korang camner ?

source here

A young man struggles against the pressure to Twitter his life away.

From: “SuperNews!” An animated sketch comedy series airing on Current TV.

Every Friday night at 10 PM ET/PT.

So set your DVRs and TIVOs. Like… now.

For more SuperNews! go to www.current.com/supernews

www.current.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Twouble With Twitters !

  1. ahahahaha, dah nak mati pun sempat lagi nak tweet tu..ekeke

    Reply

    KNizam Reply:

    my : haha tuh la kan. lawak dowh vid neh. haha 🙂

    Reply

  2. sesungguhnya, aku amat terasa dengan video tersebut.

    MAKAN DALAM WEH!

    Reply

    KNizam Reply:

    abdus : haha ko dah ketagih la tuh kan. haha 🙂

    Reply

  3. hehe.. kawan realiti, adalah kawan realiti.. x payah twitter… guna henphone.. leh call.. sms.. ajak jumpe.. lepak mamak.. etc..

    tapi twitter kan memudahkan ntuk kawan2 di alam maya.. ape salahnye plak..aku akui, sejak gunakan twitter ni, makin ramai member2 baru yang kenal.. i mean member dunia maya…

    seriously addicted! haha..

    contoh bila ada cerita best kat tv yg patut kita share.. kasitahu kat twitter.. ramai yg akan berterima kasih sebab alert diorang pasal tu..

    tapi satu yg betul, benci bila ada yang twitter about their boring life…… artis ke? bukan… abis tu.. hehe.. so please share something yg bermakna la kat twitter. setakat makan sarapan pagi 2 roti canai, who cares? hahaha..

    jom bro.. join.. kene try baru tahu….

    twitter leh jadi tempat chat.. hehehe

    Reply

    GambarHehe Reply:

    Aku setuju dgn Khai.. aku pon mula2 tak tau gak bendalah apanya twitter ni.. tp lps baca pasal twitter kat blog si khai ni, terus aku download dan layan.. best gak lah.. hohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    gambarhehe : boleh ketagih wooooo 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : haha luahan perasan nampak. hehe aku setujjoooooooo. ni aku mcm nak ketagih gak ni. haha 🙂

    Reply

  4. hmm..

    i guess i hv to start twittering……
    i hv no life .. i hv no friends… and in there.. no body cares.

    tq sbb bg tau ada mende alah ni zam.

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : hehe twitter neh dah macam MiRC dulu2 plak kan. hehe 🙂

    Reply

    moxs Reply:

    moxs mcm x pecaya la pulak melihatnya…

    ko guna twitter sejak 2007 ???
    (ke moxs salah baca nih)

    tapi tu la.. mcm irc .. bnyk iklan dan spams .. hahahahaha
    leh folow2 org lak tuh…

    /ps tgh edjas script bom

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : hehe yep memang pakai twitter since 2007. dah lama kan. hehe 🙂

    Reply

  5. sejak guna twitterfox, memang keje bertwit je aku. hahah.

    kartun tu memang mendalam seh. terkesan aku. kreatif. jom ramai2 terbang ke langit. ahaha.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : tuh yg aku malas nak install plug in tuh. dah la aku dah ada destroy twitter kan. hehe 🙂

    Reply

  6. Hahahaha.. Ok. Whatever! Hahaha……..
    *tak boleh stop gelak*

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : haha tuh la kan. siap meletopppp burung tuh dowh. haha 🙂

    Reply

  7. hohoho ketagihan terlampau.. hohoho knizam pon nampaknya macam nak ketagih twitter je ni.. hhhehe

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : siap la aku target 1000 followers. haha 🙂

    Reply

  8. yang ni memang lawak

    Reply

    KNizam Reply:

    zuwairi : hehe mmg lawak siot. terpesona kejap aku tadi. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge