twilight zone the movie

siapa pernah tengok twilight zone? angkat jari!

You’re travelling through another dimension. A dimension, not only of sight and sound, but of mind. A journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination. Next stop, the Twilight Zone!

saya suka ngan twilight zone (tw) ni. sebab banyak misteri dalam dia. twilight zone the movie telah difilemkan pada 1983. memang best cakap lu! dalam filem ni ada 4 scene yang berlainan. tapi scene paling horror scene yang last. horror siot.

kat bawah ni film ni punya official trailer.

ni plak dia punya intro. mamat tu tanya member dia, are u scary….jeng jeng jeng

antara scene yang paling saya takleh nak lupa adalah scene mistery masa kat atas flight tuh! scary beb.

mamat tu nampak ada something kat sayap flight tu, tengah memusnahkan engine flight tuh. takut sehhhh. siapa tengok lepas tu sure kecut gak nak naik kapalterbang. especially kalau masa kat awan tu hujan lebat, malam gulita dan kilat sabung-menyabung. jangan la korang suma tengok melalui tingkap kat engine atau sayap pesawat tuh. nescaya akan terlihat dek mata kasar akan satu lembaga sedang memusnahkan engine anda.

suka gak dengan muzik twilight zone nih…..teeennneeeneeenneeeeeeeeee. teruja! siapa ada mp3 dia, tolong bagi kat saya ya 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge