TweetDeck Lagi Power Drpd DestroyTwitter Lah !

hehe tadi masa aku merayau2 kat mashable

mashable mengomel pasal reasons dia malas nak follow orang lain. hehe 🙂

ternampak pasal tweetdeck neh

aku pun terus la install

aku uninstall sekali destroytwitter. hehe 🙂

aku check dia punya layout lagi cun lah !

lagi minimalist aku rasa.

siap ada dengan facebook status update dowh

cool giler

lepas neh aku pakai tweetdeck je lah kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “TweetDeck Lagi Power Drpd DestroyTwitter Lah !

  1. hehe…
    dua2 aku penah pakai…
    tapi lebih selesa dengan twitterfox…
    ntahla.. mudah kot..

    Reply

    KNizam Reply:

    menteil : aku suka ngan kaler kuning hitam dia la. hehe 🙂

    Reply

  2. aku pakai daripada dia keluar time beta lagi.memang best pasal pakai Adobe Air..lagi satu features dia pun bertambah baik.

    http://www.uzairubiah.com/tweet-di-desktop-anda-dengan-tweetdeck/

    Reply

    KNizam Reply:

    uzair : yep aku rasa sebab adobe air la yang buat dia cool kan. hehe 🙂

    Reply

  3. aku plak guna ubiquity dgn twhirl.. 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    spatt : whahhh mcm cool gak la. hehe 🙂

    Reply

  4. Mak aih.. laju betul ko update entry Kno?? Aku baru jer baca hoki semalam dah update pasal blog Najib.. tau2 jer pagi nih dah lain ehek… Lajuuuuuu tuuu..

    Reply

    KNizam Reply:

    onggon : haha actually ada yang aku schedule la. sajak je nak bagi rss ko full. hehe 🙂

    Reply

  5. twitter deck?
    nak try!
    DT aku ada masalah sejak akhir2 ni
    nak pakai twotter fox tapi leceh..

    otw nak pakai twitter deck ^^

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : yep twitterdeck lagi cool ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge