TweetDeck Lagi Power Drpd DestroyTwitter Lah !

hehe tadi masa aku merayau2 kat mashable

mashable mengomel pasal reasons dia malas nak follow orang lain. hehe 🙂

ternampak pasal tweetdeck neh

aku pun terus la install

aku uninstall sekali destroytwitter. hehe 🙂

aku check dia punya layout lagi cun lah !

lagi minimalist aku rasa.

siap ada dengan facebook status update dowh

cool giler

lepas neh aku pakai tweetdeck je lah kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “TweetDeck Lagi Power Drpd DestroyTwitter Lah !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.