TV3 Promo For Last 25 Years !

wahhhh dah 25 tahun dah tv3 neh eh

dah macam2 rancangan yang tv3 buat

rancangan membodek masa election tak payah cakap la kan. haha

banyak dah rancangan best2 yang aku suka

antaranya ialah majalah 3 ngan muzik2

juara lagu pun dah 23 tahun kan

hehe aku suka gak jejak rasul.

korang masih ingat lagi ke rancangan jepun oshin ngan isaura (perancis)

dialih bahasa dulu2.

ke bukan tv3 yang siarkan eh ?

jalan2 cari makan pun best gak

aku hengat lagi masa kecik2 dulu

petang2 je baru start tv3 neh

lepas ada promo mcm kat kat atas tuh then ada intisari rancangan

best kan terkenang dulu2. hehe

masa tuh ada kartun kul 5 petang

sempat la nak tengok lepas balik sekolah agama

and then sebelum main kat padang

apa kenangan korang ngan tv3 eh ?

kat bawah neh ada banyak lagi promo2 pasal logo tv3
daripada dulu sampailah sekarang
enjoy !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “TV3 Promo For Last 25 Years !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.