TV3 Promo For Last 25 Years !

wahhhh dah 25 tahun dah tv3 neh eh

dah macam2 rancangan yang tv3 buat

rancangan membodek masa election tak payah cakap la kan. haha

banyak dah rancangan best2 yang aku suka

antaranya ialah majalah 3 ngan muzik2

juara lagu pun dah 23 tahun kan

hehe aku suka gak jejak rasul.

korang masih ingat lagi ke rancangan jepun oshin ngan isaura (perancis)

dialih bahasa dulu2.

ke bukan tv3 yang siarkan eh ?

jalan2 cari makan pun best gak

aku hengat lagi masa kecik2 dulu

petang2 je baru start tv3 neh

lepas ada promo mcm kat kat atas tuh then ada intisari rancangan

best kan terkenang dulu2. hehe

masa tuh ada kartun kul 5 petang

sempat la nak tengok lepas balik sekolah agama

and then sebelum main kat padang

apa kenangan korang ngan tv3 eh ?

kat bawah neh ada banyak lagi promo2 pasal logo tv3
daripada dulu sampailah sekarang
enjoy !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “TV3 Promo For Last 25 Years !

  1. izaura la bukan isaura.. aku tgk citer ni pun lepas balik sekolah agama.. hehe.. tak cakap lagi citer miro attack.. ko tgk tak citer ni? ๐Ÿ˜€

    Reply

  2. nostalgia betul video2 tu ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. saya suka maero attack…pastu ada citer kisah peramugari…aper ek nama dier…saya juga suka suria perkasa hitam…citer gaban…ishk…byk ah… dan saya jugak respect tv3 ni sebab banyak citer documentary…ada majalah 3, ada jejak rasul, ada jjcm tapi yang paling penting dari dulu buletin utama mmg tak penah tinggal. cuma lately rasa buletin utama tu mcm tempat luahan perasaan la pulak…esp the 2nd half…menyampah pon ada tgk orang mintak tu, mintak ni…. also the first tv station yang benarkan presenter pakai tudung …even tv goverment pon tak bagi presenter die pakai tudung masa tu ๐Ÿ™

    Reply

  4. Eh citer oshin 2 bukan tv1 atau tv2… Xigt sgt la tv brapa… Tv3 mmg best… Suka sgt lagu tv3 dulu… Pas2 derang mst pasang lagu yg pasal budak2 kena dera 2.

    Reply

  5. faizura, citer pramugari tu nama dia chiaki.. chiaki matsumoto.. instructor dia nama hiroshi munasawa.. then pempuan jahat yg tangan kudung tu mariko shinto… hehehe.. aku pun tgk citer tu.. apalah aku ni??? โ—

    Reply

  6. nostalgia.. kannns

    Reply

  7. Yelah banyak rancangan yang menarik kat tv3 nie, kalau cerita jepun memang takkan dilepaskan, tapi sekarang dah tak ada. Pasal cerita lama2 tu banyak yg best cth rumah kedai, cili padi, pop kuiz, roda impian and many more…… :up:

    Reply

  8. budeen: hehe sgt lawak aku rasa ko tgk cita chiaki tu…slalu cita camtu pompan jek tgk…hehe…

    bro..oshin tv1…masa tu aku rasa semua orang fanatik dgn cerita tu..hehe…

    teringat cerita rumah kedai…dulu selalu tayang masa bln puasa kan?

    Reply

  9. budeen : owh ya ka. lupa la aku. hehe ๐Ÿ™‚ yep aku tgk cerita bola tampar jepun tuh. best kannnnnnnnnnnnnnnnnn

    Reply

  10. azwan : tuh la kan. semenjak aku kecik lagi ngadap tv tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. faizura : yep ramai yg suka cerita maero attack tuh kan. ala2 motivasi gitu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. chempaka : owh ye ke bukan tv3 eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. budeen : perghhhh siap boleh ingat satu2 neh. sungguh fanatik neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. en_me : hehe tu la pasal ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. noni : yep ingat lagi rumah kedai. dia buat penggambaran di taman koperasi polis fasa 1 dulu2 ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. amoi : la ramai rupanya peminat dia eh ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. nak tahu gak ape tajuk cite chiaki…..then ape plak nama penyanyi sebuah drama jepun dulu2, yang lagunya sgt romantik, pasal cikgu ngorat dgn student……sape tahu

    Reply

    KNizam Reply:

    nurul : haha cerita lama tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. chiaki 1985 di rtm lah

    Reply

    KNizam Reply:

    nurul : x hengat dah la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge