Tutti Frutti Is Opened at This Land of Pure | China Town, Najam Market | Islamabad, Pakistan

Live Update: 8 Nov ’11, 5.57am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

perghhhh x sangka yg isloo land ni dah ada tutti frutti you!
dah la dibuka masa winter plak tuh kan hehe mmg sejuk woo
ada dlm 6 flavour je kat dalam tuh x macam kat malaysia
masa mula2 buka tuh ada original flavour tapi then xde plak
overall saya bagi 3 bintang drpd 5 bintang kat tutti frutti ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Tutti Frutti Is Opened at This Land of Pure | China Town, Najam Market | Islamabad, Pakistan

  1. fuh…makin berkembang dah tutti frutti ni…tapi kat sana bawah kumpulan naza jugak ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    hazmin : konpem la bukan naza. ni franchise international ni hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge