tukar desktop lagi

tukar desktop lagi. kalau semalam pakai microsoft light apekemende ntah, kali ni rasa cam nak guna windows blind la plak. hahahahaa. nampak cam best jer kan 🙂

lawa la plak style imac background as wallpaper tu kan. hehehehe

you can click at the image below to see the bigger image

amacam. cun ke eh? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “tukar desktop lagi

  1. nmmg lawa… tapi kan, how does microsoft silverlight work?

    Reply

  2. Hummm, kemas sehhhh….

    Reply

  3. Life Of 'AKU' The Episode

    salam… bolehlah 🙂 …

    Reply

  4. Life Of 'AKU' The Episode

    izin add blog ni…

    Reply

  5. kawaii : silverlight pasal browsing and streaming kat web

    azhar : tengkiu2

    life of aku : salam & boleh. 🙂

    Reply

  6. cam takde effect pon??
    kita dah install but i feel like still the same je?
    huhu

    nak add jugak la..

    Reply

  7. ehheeh aku mmg dah 2 bulan guna desktop ni…

    Reply

  8. kawaii : kalau nak tahu bezanyer, kena surf website yg ada ria technology

    chot : widescreen dell tu compare ngan widescree hp, mana lagi ok eh?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge