Trip to Siri Paye Meadows, Shogran Plateau, Kaghan Valley, Khyber Pakhtunkwa Province, Pakistan – Gua Kasi Lu Tengok Teaser Pic Dulu Ya !

ni trip aku ke siri paye meadows, shogran pakistan

kasi up satu-dua gambar tu la ok. ala2 teaser trailer gitu

nanti lah kalau aku ada masa aku buat special blog post pasal trip ni ok

kalau nak gambar lagi besar,

nak buat wallpaper ke apa, click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Trip to Siri Paye Meadows, Shogran Plateau, Kaghan Valley, Khyber Pakhtunkwa Province, Pakistan – Gua Kasi Lu Tengok Teaser Pic Dulu Ya !

  1. fulamak! kuda ni makan orang ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    peah : hahaha optical illusion je tuh hahahah 🙂

    Reply

  2. cantik photo..saujana mata memandang….

    Reply

    KNizam Reply:

    meria ; ya tengkiu2 ya hehe 🙂

    Reply

  3. ni gambar u amek sendiri ke? mcm xcaya je kan haha..mcm dlm majalah national geographic! n kuda tu reti pulak posing jeling2 gitue n libas ekor cam iklan pantene..mcm tau2 je

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : selamba la x percaya. semua gambar dalam blog ini diambil sendiri ok, melainkan dinyatakan sebaliknya. hehe 🙂 kuda tuh mmg pakai pantene tuh. dia libas2 sambil sebut “kerna diriku begitu berharga, moaahhh” haha

    Reply

  4. eh kat fb ada gambar kuda ke ? cam tak perasan plak 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : adalah. selamba la tak tengok habis haha 🙂

    Reply

  5. boleh jadi model kuda tu nanti haha

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : muhahahaha banyak la lu hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge