“Treasure Hunt Malaya” – Yet Another Treasure Hunter Blog from Malaysia !

everybody…. announcing the birth of “TREASURE HUNT MALAYA” blog

with tagline “yet another treasure hunter blog from malaysia” !

aku dah banyak sangat post pasal treasure hunt yang aku masuk kat sini kan

so aku rasa it’s time for me to create a niche blog that focus on treasure hunt only

i mean treasure hunting in malaysia

masa aku ngan team aku mula2 masuk treasure hunt tahun 2006 dulu, one of the main problem is to find a one stop centre for all treasure hunting in malaysia. memang susah beb nak cari info masa tuh

ada la a few blog yang aku masuk but not all yang lengkap and ada jugak yang outdated. hehe

so aku pun buat la category khas dalam blog KNizam Artwerk pasal treasure hunt.

tujuan aku satu adjer, nak collect all the news about treasure hunting kat malaysia

and then nak post semua pengalaman2 aku masuk treasure hunt. hehe

feel free to bloghop and bookmark TREASURE HUNT MALAYA kawan2 ! hehe 🙂

aku akan stop post pasal treasure hunt kat blog ni starting from 02 July 2008.

jumpa anda di TREASURE HUNT MALAYA ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to ““Treasure Hunt Malaya” – Yet Another Treasure Hunter Blog from Malaysia !

  1. Banyak tul ngko nyer treasure hunt. Bagus ngko nyer niche pasal treasure hunt nih, takde org buat lagi.

    nk tanya, apa plugin ngko guna utl letak rss feed kat sidebar tuh?

    Reply

  2. huiosh…treasure hunt plak….er..ape kata kau buat online treasur hunt…ko join la ngan beberapa bloggers untuk meletakkan klue…disamping boleh gain traffic,boleh berhibur gak…..cool kan idea aku..ahhahah

    xmindfreakxs last blog post..Duit:Ramai Orang Murah Hati

    Reply

  3. zaki blogjer : hehe takde banyak mana cuma aku suka update pasal treasure hunt neh. x banyak info la pasal hunt kat malaysia ni tau. lagi satu blog aku ni dah rojak la plak ngan semua benda. tu yang nak buat special blog for t hunt adjer. hehe 🙂

    xmindfreakx : hehe so far takde mood lagi nak buat online hunt tuh. tengoklah nanti. hehe 🙂

    Reply

  4. cadangan nama blog:
    pirate-malaysia.com

    😉

    penings last blog post..WordPress 2.6 beta 2 problem

    Reply

  5. aku tak pernah lagi join treasure hunt.. selain dari yang aku joined time sekolah dulu. good idea bro, be a niche blog.. talking about treasure hunt. boleh hunt for golds… deep sea expedition ke.. he he he!

    Reply

  6. pening : hehe blognyer dah adalah http://www.treasurehuntmalaya.com malas aku nak tukar2 lagi. hehe 🙂

    bongkerz : best woooo join treasure hunt neh. boleh jalan2 carik makan and then boleh cuti2 malaysia sekali. sakit kepala pun ada. haha 🙂

    Reply

  7. ni transfer sume pasal treasure hunt ke sana ke

    zamzs last blog post..Please Put Your Coins…..

    Reply

  8. wah sudah ada perkembangan positif kelahiran blog treasure hunt. bagus. bagus. harapan semoga blog baru ko dapat membantu pergerakan member baru atau mereka yng ingin sertai treasure hunt.

    tahniah!

    megats last blog post..Kontrak Sosial Menjadi Isu!?

    Reply

  9. zamz : transfer semua la. lepas neh dah takde update lagi dah kat sini. semua pasal hunt kat sana ya. hehe 🙂

    megat : hehe tu la pasal kan. aku nak one stop centre pasal hunt2 kat malaya. opsss kat malaysia neh. hehe 🙂

    Reply

  10. Pingback: Cuti2 Malaysia Ke Port Dickson Sekali Lagi… Dan Lagi…. Dan Lagi.. at KNizam Artwerk

  11. macam mana nak maklumkn aktiviti treasure hunt

    Reply

  12. ramli : hehe saya dah pos pun treasure hunt tersebut ya. semoga dapat sambutan. hehe 🙄

    Reply

  13. Hi! I was surfing and found your blog post… nice! I love your blog. 🙂 Cheers! Sandra. R.

    Reply

    KNizam Reply:

    sandrar : hehe thanks ya 🙂

    Reply

  14. I love your site. 🙂 Love design!!! I just came across your blog and wanted to say that I

    Reply

  15. Sign: umsun Hello!!! rcuwwymhyw and 755ssgfhphzye and 6893Great Blog!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge