“Treasure Hunt Malaya” – Yet Another Treasure Hunter Blog from Malaysia !

everybody…. announcing the birth of “TREASURE HUNT MALAYA” blog

with tagline “yet another treasure hunter blog from malaysia” !

aku dah banyak sangat post pasal treasure hunt yang aku masuk kat sini kan

so aku rasa it’s time for me to create a niche blog that focus on treasure hunt only

i mean treasure hunting in malaysia

masa aku ngan team aku mula2 masuk treasure hunt tahun 2006 dulu, one of the main problem is to find a one stop centre for all treasure hunting in malaysia. memang susah beb nak cari info masa tuh

ada la a few blog yang aku masuk but not all yang lengkap and ada jugak yang outdated. hehe

so aku pun buat la category khas dalam blog KNizam Artwerk pasal treasure hunt.

tujuan aku satu adjer, nak collect all the news about treasure hunting kat malaysia

and then nak post semua pengalaman2 aku masuk treasure hunt. hehe

feel free to bloghop and bookmark TREASURE HUNT MALAYA kawan2 ! hehe 🙂

aku akan stop post pasal treasure hunt kat blog ni starting from 02 July 2008.

jumpa anda di TREASURE HUNT MALAYA ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to ““Treasure Hunt Malaya” – Yet Another Treasure Hunter Blog from Malaysia !

  1. Pingback: Cuti2 Malaysia Ke Port Dickson Sekali Lagi… Dan Lagi…. Dan Lagi.. at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.