traverama + destinasian + virtual malaysia

aku angkat semua magazine sekali gus. ehehehhehhe memang terasa nak pergi melancong la sekarang. cuma sekarang neh tak leh la nak pegi melancong sebab tengah cuti sekolah. kalau tak sure la akan kena surcharge untuk surcharge weekend dengan surcharge cuti sekolah lagi. sure double triple lah cost nak pergi melancong kan. hehehheheheh buat masa ni, kena baca magazine je lah dulu. hehehehehehe 🙂

aku memang minat ngan virtual malaysia neh. website dia pun cun and informative. banyak gambar yang cun2 kat dalam neh. susah2 korang baca sendiri je lah ok. huhuhuhuhu. traverama plak memang pilihan aku dengan majalah libur semenjak dulu. cuma traverama neh keluar lambat sket daripada libur. gambar pun cun sebab pakai photog yang sama dengan liburnyer photog kan. heheheheheheh lagi satu destinasian magazine. yang neh aku baru discover harituh kat newsstands. heheheheh cam menarik. terasa nak pergi melancong kat negara2 asean plak. hehehehhe kadang2 bila aku budget rasanya cam bercuti ke negara2 asean lagi murah. especially kalau pegi ke indo china ngan indonesia. jadilah jutawan kejap kan. heheheheheheheeheh jom cuti2 malaysia dan cuti2 asean! huhuhiuhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “traverama + destinasian + virtual malaysia

  1. sure ko terer bab tempat2 menarik untuk percutian hujung minggu.

    nanti bole consult le. aku teringin nak pegi yang macam pantai2 yang nampak pasir dia tu, yang biru2 punye air.

    kat malaysia ni, kat mana best?

    Reply

  2. nemesis : heheheh x de la terer mana. heheheh. kalau ko nak air yang clear giler mcm mauritius aku cadangkan perhentian ngan redang. tapi sekarang neh monsoon madness kat sana. kalau ada bajet lebey boleh pergi lankayan or sipadan kat sabah bah. heheheheheeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge