travelog haji, mengubah sempadan iman…

singgah mph kejap

terlupa kad mim-mph (so x dapat diskaun)

takkan nak lepaskan peluang membeli buku eh ?

terbeli jugak akhirnya 🙂

travelog haji, mengubah sempadan iman hasil karya muhd kamil ibrahim.

saya memang sukakan buku2 bercorak travelog mcm neh. dah lama tunggu. saya pun suka dengan edisi jalan2 carik makan atau edisi melancong cuti2 malaysia. hehehheheheh apa lagi. dapatkan ia di sini atau di kedai buku berhampiran. hahahahahaah 🙂

baca comment di sini juga ya. hehehehehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “travelog haji, mengubah sempadan iman…

  1. salam bro… maaf aku lmbt reply… busy skit…. ttg nk centre kan widget tu kau klik link dan guna command tu sblm code widget kau … sekian..

    http://img.photobucket.com/albums/v622/unicornx/Untitled-1.jpg

    Reply

  2. unicorn : errrrr command dia apa eh?

    Reply

  3. unicorn : ok dah dapat. thanks 🙂

    Reply

  4. unicorn : hehehhe 🙂

    Reply

  5. Pingback: KEHIDUPAN RINGKAS TAPI SIGNIFIKAN » Blog Archive » Kata mereka & TQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge