Transformers 2 (Revenge Of The Fallen), Star Trek & Terminator Salvation in HD Trailer !

perghhhh banyak la movie2 hebat kat panggung kan

hehe rasa mcm tak sabar2 nak pergi tengok nanti

hehe masa je takde sekarang neh. busy dowh ! haha

paling dinantikan ialah transformers kat bawah neh la !

24 june 2009 release date worldwide dowh ! haha x sabar2 dah ni kan

memang tengok trailer je dah membuatkan aku nak reserve ticket je

surelah akan sold out tickt nanti kan

kalau ada show transformer lama pun aku akan tengok balik kat wayang

surelah akan ada cinema yang buat marathon mcm ala LOTR ngan Star Wars dulu kan. hehe 🙂

– – – – –

kat bawah neh plak pasal star trek 2009

mcm gempak gak la. aku bukanlah peminat sangat tapi trailer dia cool gak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Transformers 2 (Revenge Of The Fallen), Star Trek & Terminator Salvation in HD Trailer !

  1. fuh. ketiga-tiga filem ni aku tunggu-tunggu sebenarnya. masing-masing ada kekuatan tersendiri.

    Reply

    KNizam Reply:

    zariel : taping paling cool mestilah transformers kan. hehe 🙂

    Reply

  2. star trek best wooo…tgk ler…gerenti jd peminat lps nih…

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : hehe x sempat pun nak tengok lagi la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge