Transformers 2 : Revenge of the Fallen @ 2009 & Transformers 3 : Till All Are One @ 2011

perghhhh transformers akan keluar 2009 nanti

sure lagi meletop

memang cool giler ah !

tengok je lah transformers 2 trailer kat bawah neh kan

hehe ready get set gooooooooooooo.

“sure nyer more than meets the eye” ! haha

actually trailer official belum siap lagi daaaa

click je kat sini kalaunak tahu dah siap ke belum…. hehe

transformers 2 : revenge of the fallen akan keluar 2009

then followed by transformers 3 : till all are one plak 2011

aku suka dengan style filming sampai 2 sekaligus neh

tengok plak trailer transformers 3 kat bawah neh

haha ! jangan tertipu. trailer belum siap lagi daaaaa. haha ๐Ÿ™‚

dah mcm lotr series tuh kan.

buat filer sampai 3 sekaligus

and then release satu2 setiap tahun

memang transformers filem paling gempaq lepas lotr lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Transformers 2 : Revenge of the Fallen @ 2009 & Transformers 3 : Till All Are One @ 2011

  1. filem-filem ni .. aku gerenti x akan miss

    Reply

  2. azwan : tu la aku rasa tx neh paling best lepas lotr. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. cam trailer main2 jer… ha ha.. rupe2 nya x siap lg…

    Reply

  4. bende dah siap lame kut, trailer je blom buat..
    bende sequel cemni, mmgla besh..
    cam cicakman… :$:

    Reply

  5. apiez : haha mmg tak siap lagi pun. aku tak sabar ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. chekgu : tu la pasal kan. semua dah tak sabar neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. oh,hero ku datang lagi. wajib tgk nih. hero kgilaan ku sejak kcil hgga la skrg. xsabo nih,,, hu3

    Reply

  8. :up: I like… peberet aku nih!!!

    Reply

  9. mmg tak kan dilepaskan. malam tadi baru tgk balik kat HBO..mmg best..

    Reply

  10. cute kan, pot duduk pun boleh bertukar oh….. next year i tak kan miss this movie… ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. huh.. ๐Ÿ™‚
    teringat mase kecik2 dulu.
    giler tengok transformer nih. ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  12. wallaweii… sure ke ni?
    ni filem wajim mesti tonton ma.
    iseymen dah dapat tarikh release ke blom
    ekekeke… nanti kalau dah tau, jangan
    lupe kasik taw kengkawan lain ok~

    Kreugerยฎ

    Reply

  13. hafiz : aku pun suka giler ngan transformers neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. onggon : tu la x sabar2 aku nak tengok 2009 nanti. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. chuck : yep mmg cool. aku nak carik la dvd nanti. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. noni : tu la kan. ada plak transformers jamban. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. pcu : aku paling suka lagu dia lah. starscream best ! haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. kreuger : sure la. 2009 keluar sequel dia. hehe x sabar2 neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  19. wahhhh aku terkena hahahhaha

    Reply

  20. aj : hahahahah kan aku dah bagitau awal2. ehhe ๐Ÿ™‚

    Reply

  21. aiyoh, tipah tertipu betul tengok itu trailer! cet!

    Reply

  22. aida : la kan ke dah bagitau awal2. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  23. hehe..betul tu official trailer lom kuar apatah lg movie cetak rompaknye, hehe.. tngu movie bes2 tahun depan.. Wolverine n GI Joe antaranye, hehe..

    Reply

  24. ibnmasir : haha semua tertipu ke ni eh ….. heheh ๐Ÿ™‚

    Reply

  25. Pingback: Transformers 2 : Revenge of The Fallen | alangcyber.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge