Tragedi Bukit Tabur 3

Tragedi Bukit Tabur 3, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Alhamdulillah mayat ke 2 dah selamat sampai ke padang
Heli baru je sampai tadi. Heli bomba
Takziah buat keluarga mangsa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Tragedi Bukit Tabur 3

  1. ni yg doc 2 orang tu ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : yep. kedua-dua mayat baru je selamat didaratkan kat padang. dah 4 hari pun kat hutan tu. al-fatihah

    Reply

  2. aku tak tau pun pasal tragedi ni. btw, takziah utk keluarga mangsa.

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : dah masuk berita hari ni rasanya – http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Nasional/20090328233941/Article/index_html

    Reply

  3. ni sah le live posting ni. memang tak bleh la bro
    live posting kat blog aku.. aku pon tak tau
    ape masalahnye…

    ape ape pon… innalillah~ dan ku sedekahkan fatihah untuk
    mereka umah islam. amin!

    thanks for live preview. *still jeles~ 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : yep live posting from padang kat sebelah masjid tuh lagi. x sempat nak balik rumah http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Nasional/20090328233941/Article/index_html

    Reply

  4. takda dengar berita sal tragedi ni bro..

    apa cerita sebenarnya eh?

    takziah dan Al-Fatihah untuk mereka yang terkorban.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge